Telefon secimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sailor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sony telefonlar alınır mı genel olarak nasıl telefonlardir bilen varmı telefon işinden anlamam.Bilenler cevaplayabilir mi

Sony alınır ama suya sokmamak kaydı ile.
Z,Z3 kullandım daha önce şu an Z5 Premium kullanıyorum ve arkadaş çevremde sıkı teknoloji tutkunu olanlar var bütün amiral gemisi telefonları incelemiş biri olarak bana göre artılarını ve eksiklerini yazayım:

Çok stabil ve sade arayüzü var. Kasma donma yaşamadım.

Dosya erişimi hafıza düzenlemesi çok pratik diğer markalardaki gibi şunu karta taşıyamazsın gibi sınırlama yok, doldukça kendi aktarıyor.

Batarya ömrü ve Stamina modu çok çok iyi.

Ekran kalitesi parlaklığı dayanıklılığı iyi.
Clear Audio gayet başarılı.

Kamerası iyi ancak otomatik modda yapılan çekimler pek başarılı değil diğer markaların otomatik akıllı seçim modlarına göre, biraz öğrenip manuel modda çok daha güzelleri çekilebilir.

Ve bence Sony'nin en iyi yanlarından beri düzgün ve çok uzun süre güncelleme veren firma olması. Güncellemeleri başarılı bir şekilde uzun süre boyunca cihazınıza alabiliyorsunuz.

Edit And reyiz Sony kullanıyor :D :D

Son düzenleme:
1.500 - 2.000 civarları hocam daha fazla yukarı çıkmak istemiyorum .Haklısınız telefonu bir kere alıyoruz şu anki telefonumla sinir krizleri geçiriyorum.Zaten telefonda oyun oynamayı sevmem sadece sosyal medya takılıyorum. z5 modeline bakıcam sonynin inşallah
tekrar teşekkürler:)
@yahya_m5

Z,Z3 kullandım daha önce şu an Z5 Premium kullanıyorum ve arkadaş çevremde sıkı teknoloji tutkunu olanlar var bütün amiral gemisi telefonları incelemiş biri olarak bana göre artılarını ve eksiklerini yazayım:

Dosya erişimi hafıza düzenlemesi çok pratik diğer markalardaki gibi şunu karta taşıyamazsın gibi sınırlama yok, doldukça kendi aktarıyor.

Kamerası iyi ancak otomatik modda yapılan çekimler pek başarılı değil diğer markaların otomatik akıllı seçim modlarına göre, biraz öğrenip manuel modda çok daha güzelleri çekilebilir.

Ve bence Sony'nin en iyi yanlarından beri düzgün ve çok uzun süre güncelleme veren firma olması. Güncellemeleri başarılı bir şekilde uzun süre boyunca cihazınıza alabiliyorsunuz.

Kamerasıyla fazla işim olmaz zaten yahya hocama anlattıgım gibi oyun da oynamayı sevmem sadece internette gezerken müzik dinlerken bana stabil çalışması lazım şuan da baktıgımda z5 premium modelinin fiyatı hepsi burada sitesinde 2000 tl den biraz fazla bakıcam duruma göre çok teşekkürler hocam yardımcı oldugun için:D

And reizin önceki telefonunun lumia olduğunu görünce nasıl mutlu olmuştum bi zamanlar dedim yalnız değilim :D :D Sonra benimkini çöpe attım :p

Kamerasıyla fazla işim olmaz zaten yahya hocama anlattıgım gibi oyun da oynamayı sevmem sadece internette gezerken müzik dinlerken bana stabil çalışması lazım şuan da baktıgımda z5 premium modelinin fiyatı hepsi burada sitesinde 2000 tl den biraz fazla bakıcam duruma göre çok teşekkürler hocam yardımcı oldugun için:D

Hocam Premium aldım ama Z5 daha ideal gibi diyebilirim.
Premium artıları:
4 K ekran
Görüntü ve büyük ekran.
Krom rengi efsane farkını belli ediyor :D İphone 7+'ın yanında sırıtmıyor :D

Premium eksileri:
Ürün 4K ama çoğu zaman FHD çalışıyor 4K geçtiği zaman çok şarj yiyor.

Cebe sığmıyor rahatsız ediyor pantolon dar ise ve telefon yamulabilir zorlanırsa.
Forumlarda aksi iddia edilebilir ama 4K panel kullandığı için yazılım güncellemesi biraz daha sonra geliyor diğer modellere göre malum çözünürlükler arası geçiş yaptığı için.

Ben aklınızda kalan bir soru varda kullanıcı olarak yardımcı olmak isterim.

Premium artıları:
4 K ekran
Görüntü ve büyük ekran.

Premium eksileri:

Cebe sığmıyor rahatsız ediyor pantolon dar ise ve telefon yamulabilir zorlanırsa.
Forumlarda aksi iddia edilebilir ama 4K panel kullandığı için yazılım güncellemesi biraz daha sonra geliyor diğer modellere göre malum çözünürlükler arası geçiş yaptığı için.

Benim z3 güç düğmesinin ordan yarildi.Bazen pantalonda yamuluyor elimde tekrar kanırtıyorum :D

Premium artıları:
4 K ekran
Görüntü ve büyük ekran.

Premium eksileri:

Şimdilik sorum yok hocam aklıma takılan birşeyler olursa sorarım tekrardan
Bir de bana göre 4 k ekran gereksiz
z5 in ful hd görebildigim kadarıyla çözünürlügü
z5 fazlasıyla yeter ve artar bana özellikleri ile tabi alırsam
tekrar teşekkürler cevap için:D

Son düzenleme:
JqOkLn.jpg

Sony ler taş gibi telefonlardir. Hem kasa olarak hem performans olarak. Eşimde z2 var 2 senedir kullaniyor bir kere kasmadi bir kere donmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...