Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben pek detailing olayına girmiyorum araba çok yeni olduğu için. Ama eski arabadan beri kullandığım bir ürün var. Turtle Wax'ın pasta cila bir arada bir ürünü. "Turtle Wax Süper Pasta Cila" diye geçiyor sanırım. Mutlaka bulundurun, üstüpü ile uyguladığınız sürece hem kolay hem de iyi sonuç alıyorsunuz. Kaporta sinek kaydı bir hal alıyor. Önemsiz çizikleri de anında siliyor. Mesela son kar yağışında karları temizlerken fırçadan kaynaklı can sıkıcı çizikler oluşmuştu bu ürünle çok kolay temizledim tavsiye ederim.
Şampuan olarak da Sonax'ın turuncu renkli cilalı şampuanını kullanıyorum. Bir kova için bir kapak ya da 1,5 kapak fazla fazla yetiyor.
1-Sarp deri koruyucu var lastik parlatici olarak bunu kullaniyorum uygun bir urun en iyisi lastik parlatmada bnce mequiars la yarisacak seviyede
2-turtle wax yesil olmasi lazim rengi hizli cila her yikamada kullanirim araba islakken sıkip kuruluyorum
3-aracin deri kisimi varsa en iyi arap sabunu ile temizleyip badem yagi suruyorum kimyasal temizleyici kullanmamak lazim
4-torpido icin sonax extreme torpido temizleyici dogal bir gorunum veriyor
5-cam suyu icin mobil screenwash kullaniyorum silecekler iyi temizliyor
6-local agir kir sokucu uygun bulunmasi gereken bir urun agir kirler icin
7-ayrica yikama eldiveinin aynisindan bndee aldim pek memnun degilim onun yeri daha kaliteli urunler oneririm
Sarp araç dışında kullanılabilir , ama araç içinde sanki biraz yağlı doku bırakıyor , gerçekten iddali bir üründür .
Turtle wax yerine Sonax Xtreme Brillant Shine Detailer alabilirsiniz .
Yıkama eldiveniniz Kuzu postu / yün olsun .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi