Tertemiz ///M arayanlara müjde!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim koyduğu fiyattan satmış ben yukarıdada yazdım 160a filan gider diye

16 yaşındaki sandık motor takılmış bir araca 160 bin TL verecek adamı bulursa büyük başarı
Bmw'nin en problemli M serisi E46 ve E39'dur..Vanos problemi, yağ problemi, yağ pompası problemi, derken sandık motora merhaba dersiniz
Piyasadaki model yılı yüksek ve bundan çok çok daha iyi AMG'ler bile bundan daha düşük fiyatlara satılırken bu aracın şansının olduğunu düşünmüyorum..
Bunu alan adamın boşa harcayacak parası çok olmalı

Hayırlısı olsun. Aracın temizliğine diyecek sözüm yok..
E60 M5 fiyatları bile 150-250 bandında..Bu parayı verecek adam bulabilirse satsın tabii :)
Bonus : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-mavi-70.000km-hasar-kayitsiz-378739570/detay

Almanyadan daha temizini (hurdaya ayırmadılarsa) gümrük vergisini ödeyerek daha ucuza getirirsin
https://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=302804931&cd=636184400740000000&asrc=st|fs
Ben bu m5i çözemedim yalnız. Kaplama falan denmemiş. Orjinal rengi siyah denmiş ki kapı içleride öyle. Ama bel altında solmalardan dolayı boya var diyo ve aracın rengi komple mavi. Bu adamların bel altından anladığı komple boyamak mı yoksa benim mi anlamadığım bir şey var?

16 yaşındaki sandık motor takılmış bir araca 160 bin TL verecek adamı bulursa büyük başarı
Bmw'nin en problemli M serisi E46 ve E39'dur..Vanos problemi, yağ problemi, yağ pompası problemi, derken sandık motora merhaba dersiniz
Piyasadaki model yılı yüksek ve bundan çok çok daha iyi AMG'ler bile bundan daha düşük fiyatlara satılırken bu aracın şansının olduğunu düşünmüyorum..
Bunu alan adamın boşa harcayacak parası çok olmalı
Seven dikenine katlanır

Ben bu m5i çözemedim yalnız. Kaplama falan denmemiş. Orjinal rengi siyah denmiş ki kapı içleride öyle. Ama bel altında solmalardan dolayı boya var diyo ve aracın rengi komple mavi. Bu adamların bel altından anladığı komple boyamak mı yoksa benim mi anlamadığım bir şey var?

Bel altı boyalı, araç siyah sonra da kaplama yaptırmış araca

İki araba da pahalı, verecek insan bulur mu üç kuruşa beş kuruşa bulur bu arabalar baya tanınmış arabalar malum ama yine bulur. Ama arabalar çok iyi o kesin. Sadece M3 gereksiz abartı pahalı geldi bana

And'ın arabasından daha temiz olsa ne olur abi onu anlayamıyorum, ne kadar farkeder yani :) Motoru yenilenmiş bir otomobil, 1 yaş büyük emsalinden 50 bin TL pahalı olabilecek daha ne kadar temiz olabilir? Her neyse, orası tartışılır. Benim vurgulamak istediğim konu biraz daha farklıydı. Artık "tertemiz" bulmak isteyenler kesenin ağzını yüzünü dağıtmak zorunda kalacak sanırım.

And'ın arabasından daha temiz olsa ne olur abi onu anlayamıyorum, ne kadar farkeder yani :) Motoru yenilenmiş bir otomobil, 1 yaş büyük emsalinden 50 bin TL pahalı olabilecek daha ne kadar temiz olabilir? Her neyse, orası tartışılır. Benim vurgulamak istediğim konu biraz daha farklıydı. Artık "tertemiz" bulmak isteyenler kesenin ağzını yüzünü dağıtmak zorunda kalacak sanırım.
M piyasası böyle temiz eski M istiyorsanız piyasanın çok yukarısına çıkmak zorundasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...