95 model 286'lık ondaki yanlış mı biliyorumAmerikan degil diye biliyorum

95 model 286'lık ondaki yanlış mı biliyorumAmerikan degil diye biliyorum
American iae hayatta vermem bende ama değil yahu.Kimse kusura bakmasın ama american m3'e 110bin verecek olan adamın aklından şüphe ederim. Araba istediği kadar temiz olsun![]()
ha yaşa karıştırıyorum onları sürekli. demek istediğim 286'lık m3'e o para verilmez işte286 lik s50 ler euro
Amerikanlar 240 hp 328 motorundan devsirme s50
3. vites senkromeçleri ses yapıyor ama çözülmeyecek bi şey değil. eski plakasını falan biliyorum o aracın büyük ihtimal ucuza kovaladı o yüzden 286'lık almıştır.Araç amerikan değil diye biliyorum bende eski tip motor 3.0lık 3.2lerin şanzıman sıkıntısı var diye bu tercih ettim demişti
Bana da 0.5% dedi ulan...Verilir verilir temizse yapcak bisi yok. Bence bu adam kotu arabaya binmez, e36 m3 un de guzelini zaten sahibindene girip bulamazsin (%3 komisyonum var ondan kasiyorum)
3.2lerde tmir olmuyor dedi o yüzden tercihim 3.0 demişti eski plakası kor diyorsan değil bugün yalanladı3. vites senkromeçleri ses yapıyor ama çözülmeyecek bi şey değil. eski plakasını falan biliyorum o aracın büyük ihtimal ucuza kovaladı o yüzden 286'lık almıştır.
kor plaka detailworks emre gücü'de. eski plakası 34 cnk 373.2lerde tmir olmuyor dedi o yüzden tercihim 3.0 demişti eski plakası kor diyorsan değil bugün yalanladı
kor plaka detailworks emre gücü'de. eski plakası 34 cnk 37
edit: ve kor plaka bundan daha temiz emin olabilirsin
tamir olmuyo işini sıkmış biraz tamiri tabi ki oluyor
Biz de fiyatta anlaşamadık ben de o yüzden başlık açtımVerilir verilir temizse yapcak bisi yok. Bence bu adam kotu arabaya binmez, e36 m3 un de guzelini zaten sahibindene girip bulamazsin (%3 komisyonum var ondan kasiyorum)
doğrudur BMW'nin öyle garip huyları var ama mesela smg de tamir olmuyor diye okumuştum ben bir çok yerdekor plaka detailworks emre gücü'de. eski plakası 34 cnk 37
edit: ve kor plaka bundan daha temiz emin olabilirsin
tamir olmuyo işini sıkmış biraz tamiri tabi ki oluyor
evet kronik ne yaparsan yap smg pompası her halukarda kaçıyor sahibinedoğrudur BMW'nin öyle garip huyları var ama mesela smg de tamir olmuyor diye okumuştum ben bir çok yerde
ben alırsam bir gün tamiri sendenevet kronik ne yaparsan yap smg pompası her halukarda kaçıyor sahibine![]()
tabi darphanem var zaten benimben alırsam bir gün tamiri senden![]()
oha vallaha mı çokmuş ya ben çıkma smg filan bakmıştım 7.500tlydi tabi o zaman 1$=2tlyditabi darphanem var zaten benimyanlış hatırlamıyorsam e60'ın smg pompası 25k falandı az buz değil yani e60'ı herkes yürütemez
![]()
tabi darphanem var zaten benimyanlış hatırlamıyorsam e60'ın smg pompası 25k falandı az buz değil yani e60'ı herkes yürütemez
![]()