Evet panpalar?
Bayilerde test sürüşünde ciğeri sökülen 3-5 bin km'deki test araçları satın alınır mı sizce?
Bayilerde test sürüşünde ciğeri sökülen 3-5 bin km'deki test araçları satın alınır mı sizce?
118i için sormuştumHocam Volvo için soruyorsanız Volvo test araçlarını prensip olarak asla satmiyor diye biliyorum .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat nedir icinize sinerse alın derim ama arkası biraz dar . Arka koltuklar aktif olarak kullanımda olacaksa tekrar düşünebilirsiniz .118i için sormuştum
ama bunu ilk defa duyuyorum
Fiyatlar uçuk tabi ki. Test araçları bile 115-120 bin TLFiyat nedir icinize sinerse alın derim ama arkası biraz dar . Arka koltuklar aktif olarak kullanımda olacaksa tekrar düşünebilirsiniz .
Sürüş karakteristiği olarak vb. V40dan üstündür ancak hem ikinci el hemde belki arka diz mesafesi problem olabilir.Fiyatlar uçuk tabi ki. Test araçları bile 115-120 bin TL
Her yol V40'a çıkıyor ya
V40'a göre donanım açısından da çok boş.Sürüş karakteristiği olarak vb. V40dan üstündür ancak hem ikinci el hemde belki arka diz mesafesi problem olabilir.
(Çokta dar değil )
geçen volcar da kullandığım v40ı koymuşlar sahibindene.Hocam Volvo için soruyorsanız Volvo test araçlarını prensip olarak asla satmiyor diye biliyorum .
Estağfurullah kardeşim.Evet bu soruyu en iyi cevaplayacak olan test aracı sahibi saygıdeğer @TheAMG56 dir
Zamanını ayırıp zahmet edip bizi cevapsız bırakmadığın için teşekkür ederim abi, ben de benzer şeyleri düşünüyorum Şu tatlı belayı gerçekten çok merak ediyorumEstağfurullah kardeşim.
Şimdi şöyle cevaplayayım; benim aracım Audi A3 1.6 TDI Ambition paket, 2013 model. Benim tam olarak bir bilgim yok açıkçası, aracı ilk aldığım zaman yazmıştım. Arkadaşlar rengi ve plakasından yola çıkarak aracımın ''basın'' test aracı olabileceğini söylediler.
Ben aracımı tanıdık bir galeriden satın aldım. Aldığımda 25k kilometredeydi. Şimdi bütün test videolarını, özellikle de Otopark'ın test videosunu izleyince baya hor kullanıldığını görüyorum. Eğer aracım basın test aracı ise; büyük ihtimalle ilk sahibine satılmadan önce alt takımı ve şanzımanında değişim yapılmıştır. Bunun hakkında net bir bilgim yok, şunu söyleyebilirim; alt takım ya da vites kutusu ile ilgili herhangi bir problemim olmadı bugüne kadar. Bilenler bilir; aracımla Karadeniz turu yaptım yaklaşık 15k kilometre. Onun üzerine bugüne kadar ek olarak 5k kilometre yaptım. Hala alt takımda bir problem yok. Ki aracımı hiç de sakin kullanmam.
İç kısma gelecek olursak; her hangi bir deformasyon, trim sesi yok. Bütün bunlar nezdinde söyleyebilirim ki; test aracı gerekli kontroller, değişimler yapıldığı sürece ve de iyi bir indirim yapılacaksa eğer; alınabilir. Tabi bir nevi kumar aslında.
Bmw Premium Selection garantili mi panpa?biz tandık bayiden 2tane aldık hiç sorun çıkmadı
Yok zaten 2-3 aylıktıBmw Premium Selection garantili mi panpa?