Evet panpalar?
Bayilerde test sürüşünde ciğeri sökülen 3-5 bin km'deki test araçları satın alınır mı sizce?
Bayilerde test sürüşünde ciğeri sökülen 3-5 bin km'deki test araçları satın alınır mı sizce?
Kayıtsız olduğunu nerden biliyorsunuz?Basın test araçları 10 bin kmde olsa dahi alınmaz. Test araçlarında belki bizler sadece en yakın örnek RS i gördük ama sayısız kaza yapıp kayıtsız toplanan var. Testlerde zaten canını çıkarıyorlar. Bayiinin test aracıysa zaten pek km de olmuyor. Kısa mesafede yavaş turlar atılıp getiriliyor.
Bu dediğim lafı geri alıyorum. Son zamanda bayiler ile baya samimi oldum ve bunun sonuncunda arabaları baya baya zorlama imkanım oldu. Şimdi ben kendi zorlamamı bildiğim için kendimde araba almazdım açıkcasıBence alınır test aracı olarak ne yapılıyor ki zaten kısa mesefa de azıcık basıyorsun hatta kaymak gibi yolda kullandırılıyor çoğu sorun olmaz bence
Hocam valla kendi arabamı arada sırada öyle kullanırken bile her yıl ekstra 1000 lira maliyet çıkarıyordu. Testlerde çoğu zaman en kötü senaryoları test ediyorum. Yol ve trafik koşulları el verdikçe araba ne kadar dayanıklı; giderken, tutunurken ve dururken limitleri ne kadar onları sınıyorum. Ben olsam almam2012'de Hyundai i20 Jump 1.2 test ettim. 10kilometre düz yolda sert frenaja bile müsade edilmedi.
2015'de 500L test ettim, güzergah aynı bu sefer kilometre daha da düşürülmüş idi, 4 kilometre düz yolda dönüp geldik. Aracın multimedyası hariç herhangi bir fikrim olması mümkün bile olmadı.
Hyundaiyi aldım, 500Lden vazgeçtim. İki testte araç için fikir edinmeye kesinlikle yetersiz deneyimlerdi. Her tester için benzer şartlarda araç kullandırılıyor ise ben kesinlikle düşen fiyatı da göz önüne alıp, alırım derdim. Ama arkadaşların iletilerinden de anlaşılıyor ki bayilerle diyaloga, samimiyete göre güzergah ve test süresi belirlenebiliyor.
Kayıtsız olduğunu nerden biliyorsunuz?
İyide markalar o aracı satarken nesi var nesi yok herşeyi beyan ederek satıyor.direk bildiğim bir olay yok ancak test aracı kaza yaparsa eğer kaskodan yapıldığını sanmam. Örnek vermek gerekirse RS zaten pist ortamında kaza yaptığı için kasko vs işlemez. Ford kendisi toplamıştır . Tramere nasıl işleyecek?
Bayii den sıfır alınan corsada kapı değişik çıktı. Tespit edince biz, işte efendim kamyondan inerken oldu, zaten orijinal ile değiştirdik bişey yapamayız dediler.İyide markalar o aracı satarken nesi var nesi yok herşeyi beyan ederek satıyor.
Geçmiş olsun. Bayinin bunu belirtmemesi büyük ayıp cidden. Neyse ki aracı değişmeyi başarmışsınız. Değişmeyen bayilerde varBayii den sıfır alınan corsada kapı değişik çıktı. Tespit edince biz, işte efendim kamyondan inerken oldu, zaten orijinal ile değiştirdik bişey yapamayız dediler.
İş almanyaya kadar gidince sıfır araç ile değişim oldu.
O yüzden güvenim yok maalesef
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, kuzenimin başına geldi. Beraber bayağı mücadele verdik.Geçmiş olsun. Bayinin bunu belirtmemesi büyük ayıp cidden. Neyse ki aracı değişmeyi başarmışsınız. Değişmeyen bayilerde var