Test Surusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sodalayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sodalayn

Ziyaretçi
Arkadaslar icinizde test surusune katilan varmi ben 20 yasindayim ehliyetim neredeyse 2 senelik daha once hic test surusune katilmadim katilan abilerim vardir mutlaka bu test surulerine katilmam mumkun mu ? Bazilari surdurmuyomus galiba firma yetkilisi suruyormus boyle bir durumla karsilasirmiyim? Arac kaza yaparsa ne olur vs ?

Volkswagen Golf'ü üretirken ehliyeti olan herkesi hedef alıyor. Yani kimse sana daha 18'sin kullanamazsın diyemez. Belki beğenip 4 tane alacaksın, böyle bir potansiyel müşteri kaçırmak istemezler. Araçların hepsi kaskolu oluyor genelde, test sürüşüne çıkmadan önce kendin 8/8 suçlu olsan bile kazayı kaskonun ödeyeceğine dair bir sözleşme imzalatıyorlar zaten. Eğer bir marka kullanamazsın derse söyle de dalga geçelim burda o markayla :))

Volkswagen Golf'ü üretirken ehliyeti olan herkesi hedef alıyor. Yani kimse sana daha 18'sin kullanamazsın diyemez. Belki beğenip 4 tane alacaksın, böyle bir potansiyel müşteri kaçırmak istemezler. Araçların hepsi kaskolu oluyor genelde, test sürüşüne çıkmadan önce kendin 8/8 suçlu olsan bile kazayı kaskonun ödeyeceğine dair bir sözleşme imzalatıyorlar zaten. Eğer bir marka kullanamazsın derse söyle de dalga geçelim burda o markayla :))
Anladim hocam benim asil amacim araba almak degil ama cesitlilik olsun onuda surdum demek icin :D mesela hic arkadan itisli bir arac surmek nasip olmadi maalesef 116 yada 320 surmek isterdim yarim saatlik bir test surusude olsa.. zaten 20 yasinda araba alacak halim yok hele Turkiyedemi sadece bir hayal

Kullandırmayan kendi kaybeder. Ehliyetin varsa ve herşey uygun olmasına rağmen kullandırmazlarsa firmanın genel merkezine şikayet hakkınız doğar. Benim bir kez test aracımı polis çevirip ceza yazdı. Satış görevlisinin zoruyla ters yöne girmiştim. Direk olarak makbuzu kendilerine takdim etmiştim =) Kazalarda da normalde bir sorun yaşanmıyor diye biliyorum. Tabii yine de crash test yapmaya gerek yok :)

Yok abi benim amacim crash test degilde daha cok gaz tepkisi yol tutus viraj performansi yonunde olur

arkadaşlar bmw ye başvuru yaptım test için ger idönüş yaptılar teyit için tekrar arayacaklarını söylediler bakalım gelişmeleri aktarırım :D

Benim de 1 sene 4 ay oldu ve ben de daha test sürüşüne hiç çıkmadım ama niyetim var benim de. Galiba ilk test edeceğim araba da jetta 1.4 tsi 150 dsg olacak. Sonrası Allah kerim :D

Ehliyetim 1-2 aylıkken Dizel otomatik clio test etmeye gitmiştim. Adamla konuştuk bana verebileceği son fiyatı söyledi. Sonra teste geçtik. Vermemesi konusunda çok iyi markalar dışında verirler diye düşünüyorum. Belli kısa bir güzergah var yol tutuşuna falan bakamıyorsunuz çok fazla ama vites geçişleri , süspansiyon , yol sesi vs gibi şeyler görebiliyorsunuz. Ben almayacağım arabayı test etmeye gittim. Keyifli de oluyor tavsiye ederim. Adı üstünde test aracı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...