The Grand Tour

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bulamıyorum 5 çıkmış herhalde bu cuma
Edit: Türkçe çeviri beklemeyeceksen torrente düşmüştür belki 4k bile bulursun orası ayrı bi kafa
Türkçe ile alakası olmasa da olur ingilizce olsun yeter. Torrent den indirmek istemiyorum. İzleyebileceğimiz bir internet sitesi lazım.

Arkadaşlar amazon prime Türkiye çıkabilir, Netflix gibi Türkçe dil desteği ile tabi ki hem de epey uygun fiyatı (diğer servislere göre) yıllık abonelik 50 euro. Eğer çıkarsa hem lisanslı hemde yayınlanır yayınlanmaz izlenebilir.

Dünya'nın en büyük trolleri. Bu nedir ya :D

Ekli dosyalar

• top.JPG
    top.JPG
    158.4 KB · Görüntüleme: 278
beyler türkçe olmaması sorun değilse çıktığı gün hem 720p hem de 700*400 küsür gibi düşük bi çözünürlükte torrente koyan bi eleman var. ingilizce altyazı da ekliyor. 3 bölümdür ordan takip ediyorum ben

Beyler ingilizce bile hiçbir yerde bulamiyorum cıldıracam yav. Adamlar 6. Bolümü yapacak hala 4. Bolümü izleyemedik daha. Keşke netflix e sunsalarda izlesek.

Biraz klişe olacak ama devlet televizyonundan kurtulunca böyle bi gevşeklik, yaşla da birlikte bi laçkalık gelmiş, hoşuma gitti :D
Devlet televizyonu değil, komple televizyondan kopup internete düşünce "bozmuş" abilerimiz :D Ciddi araba öğrenmek isteyen Chris Harris'e, 1 saat gülmek isteyen Grand Tour'a bundan sonra :D

4. Bölüm ne iyiydi beee. Burdan James May e sesleniyorum acilen gusül alman gerek :D:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...