Araçta arkada 2 çift 6x9 cadence hoparlör dışında hoparlörüm bulunmuyordu. Uzun zamandır önlere hoparlör arıyordum. Özellikle arka koltuğa yolcu aldığımda rahatsız etmemek için müziği kısmak zorunda kalıyordum. Böyle oluncada ön taraftan hiçbir şey duyulmaz oluyordu. Bu işi arkadaşımın elinde olan skytech hoparlörleri deneyip beğenince, ondan hoparlörleri satın alarak çözmek istedim. Hoparlörleri aldım ve mevcut bluetoothlu G*ldmaster teybe bağlantısını yaptık. Ancak arkadaşımın aracında aldığımız performansı alamadık. Eski seri Pioneer nereyee yeni nesil dandik G*ldmaster nereye. Performans alamadığımız gibi teybin ön arka ses ayrımı ve ekolayzer ayarı gib özellikleri de bulunmuyordu. Hoparlörlerle kanıma giren arkadaşım bir kere daha aklımı çeldi ve bana da 97 üretimi Pioneer Keh-2700R teyp aldık. Bu teybin kaset tertibatını iptal ederek bluetooth kiti montajladık. Sonuçtan oldukça memnunum. Düşünenlere bt kit konusunda arkadaşım yardımcı olabilir.
Hoparlörlere ek olarak bir çift pioneer hoparlör kapağı temin ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 40283 Ekli dosyayı görüntüle 40284 Ekli dosyayı görüntüle 40285 Ekli dosyayı görüntüle 40286
Hoparlörlere kabin temin edince montajlanmış fotoğraflarını da paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 40287 Ekli dosyayı görüntüle 40288
Eski ve yeni teybin görsel karşılaştırması. Eski teybin uyumsuz kırmızı ışığından da kurtulmuş olduk. Fotoğrafını çekince gece aydınlatma karşılaştırmasını da yaparım.
Gösterge zeminlerini de ilk fırsatta 3D printer yoluyla basarak yenileyeceğim. Ahşap malzeme soğuk sıcak farklarını gördükçe çatladı maalesef.