Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye’nin otomobili hakkında Bloomberg HT’ye konuşan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş, tedarikçilerin Ekim ayında seçileceğini söyledi.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun CEO’su Gürcan Karakaş yerli otomobilin gelişimi ve son durumu hakkında Bloomberg HT’ye konuştu.
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş “Planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz, pandemiden etkilenmedik. 18 aylık sürede inşaatımızın tamamlanmasını sağlayacağız.” ifadesinde bulundu.
Yerli otomobilin 15 yıllık bir süreç olduğunu ve öncelikle projenin dış dünyadaki örneklerini incelediklerini belirten Gürcan Karakaş hedef kitlemizin beklentilerini tasarıma yansıttık ve yerlilik, millilik için aracın üretileceği tesisin tedarikçilerini ekimde seçeceklerini söyledi.
YERLİ BATARYA İLE PİYASA’YA ÇIKACAK
SUV modelinden sonra diğer modellerinde piyasaya gireceği belirten Gürcan Karakaş yüzde 51 yerlilik sözü verdik yerlilikte yüzde 68’e ulaşabiliriz dedi. Ayrıca araç piyasaya çıktığında yerli...

Okumaya devam et...


 

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,025
4,274
4,220
varsova
Marka
Porsche
devletin valisi kaymakami belediye baskani TOGG kullanirsa heryerde sevisi, yedek parcasi ustasi olacaktir, bu durumda halk satin alir.

En basit pazarlama kurali ozelte sunu soyler - Kendi kullanmadigin urunu baskasina tavsiye edemezsin
 

MesutC.

Profesör
23 Şub 2019
50
1
39
1,020
istanbul
Marka
Renault
Tedarikçilerden yıl başı gibi teknik resimler dolaşıyordu fakat İtalyancaydı. Umarım Türkçeye çevirirler =) Ufak detaylar ama insanın gözüne çarpıyor.
 
Son düzenleme:
M

Melik

Ziyaretçi
Bence otomobil üretmenin dışında bir dönüşüm geliştirmeye çalışıyor TOGG. Elektrikli araçlar içten yanmalı araçlara göre farklı bir anlayışı beraberinde getirmektedir. Yani yeni bir mobilite ekosistemi. Otomobilin dışında internet de öne çıkacak. Yani birbiriyle iletişim halinde olan araçlardan bahsediliyor. Mesela internet tabanlı elektrikten gücünü alan doğa dostu arabalarla iletişime giren evler, trafikte iletişim kuran araç sistemleri vb. Yani otomobil hep ön planda ama bu arka planda kalan diğer araçların gelişimi de çok önemli. Yakın bi tarihte şehirlerde bu değişimi daha da çok hissedeceğiz. Bu bakımdan tümüyle elektrikli otonom bir arabanın hedeflenmesi bizi diğer rakiplerimizden öne atacaktır. Ancak TOGG markası dışında rekabet açısından farklı bir marka da ülkemize kazandırılmalıdır.
 

selimcicekyurt

Selim
Profesör
10 Eyl 2016
766
1,134
2,320
23
İstanbul
Marka
Opel
devletin valisi kaymakami belediye baskani TOGG kullanirsa heryerde sevisi, yedek parcasi ustasi olacaktir, bu durumda halk satin alir.

En basit pazarlama kurali ozelte sunu soyler - Kendi kullanmadigin urunu baskasina tavsiye edemezsin
Abi servis yaygınlaşsa bile orta üst kesimin altındakiler alamaz diye düşünüyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım