Hocam aklımızla dalga geçiliyor hocaaaammmm
30.000 TL para kazanıp hiç yemezseniz fiyat sabit ekonomik dalgalanmalar olmaz ise 75 ayda alabiliyorsunuz , hadi hayırlı olsun

Gerçekten fiyat biraz daha düşük olabilirdi.Ben uzun menzil üst pakedi 1.9-2 milyon diye tahmin etmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 51804
30.000 TL para kazanıp hiç yemezseniz fiyat sabit ekonomik dalgalanmalar olmaz ise 75 ayda alabiliyorsunuz , hadi hayırlı olsun![]()
0 faiz yapmazlarsa zor gibi görünüyor. Bir de eskisi SUV'du, bu sedan ve biraz Egea'msı. Gösteriş olarak zayıf. BYD Seal gibi önden Koenigsegg duruşu da yokEkli dosyayı görüntüle 51804
30.000 TL para kazanıp hiç yemezseniz fiyat sabit ekonomik dalgalanmalar olmaz ise 75 ayda alabiliyorsunuz , hadi hayırlı olsun![]()
0 faiz 120 ay taksit yaparlarsa güzel olur0 faiz yapmazlarsa zor gibi görünüyor. Bir de eskisi SUV'du, bu sedan ve biraz Egea'msı. Gösteriş olarak zayıf. BYD Seal gibi önden Koenigsegg duruşu da yok![]()
Yeni jant tasarımı ile ilk kez bu resimde görmüş oldum. T10X jantlarıyla görünüşünü beğenmiyorum. Böyle daha yakışıklı olmuş. Fiyatı Titanium X Focus ile başa baş bir seviyede. Rekabetçi bir fiyat olabilir ama gönül isterdi ki daha uygun bir noktada olsun.Ekli dosyayı görüntüle 51804
Arka tasarımı biçimsiz olmuş, bataryalardan ötürü de fazla yüksek haliyle.Gerçekten fiyat biraz daha düşük olabilirdi.Ben uzun menzil üst pakedi 1.9-2 milyon diye tahmin etmiştim.
Ama güzel araba şimdi.![]()
Suv gayet iyi duruyordu, sedan hiç olmamış. Neye benzetsem bilemedim, gta'da olan hayali markaların arabalarına benziyor gibiArka tasarımı biçimsiz olmuş, bataryalardan ötürü de fazla yüksek haliyle.
Ekli dosyayı görüntüle 51808
20 yıllık passatın daha şık ve klas durduğunu düşünüyorum.
1.56 yüksekliği var. passattan 9 mondeodan 5-6 cm yüksek.Arka tasarımı biçimsiz olmuş, bataryalardan ötürü de fazla yüksek haliyle.
Arka tasarımı biçimsiz olmuş, bataryalardan ötürü de fazla yüksek haliyle.
Fastback yapalım diye biraz kasıntı tasarım olmuş, ne fastback, ne coupe, ne sedan, fazla da yüksek. Günün sonunda ortaya çıkan başarısız oldu, maalesef. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama togg’un sipariş uygulaması trumore da aracın alttan görüntüsü yok sipariş aşamasında. Muhtemelen onlar da farkındalar beceremediklerinin.1.56 yüksekliği var. passattan 9 mondeodan 5-6 cm yüksek.
genel dış boyutları mondeo ile aynı ama iç hacmi t10x gibi olduğu için çoğu kişi iyi bulmayacaktır. Özellikle t10x'in omuz mesafesi C sınıfı gibiydi. Passat - mondeo genişliği yok yüksek ihtimal.
Şu çamurluk dizaynı çok sırıtıyor arkaya nazaran. Tekerler hem içte kalıyor hem de kamberden dolayı çamurluk fazla şişik duruyor - cherry'lerdeki gibi - . Yüksek ihtimal teker aracın dışına taşmasın diye öyle yapıldı ama daha iyi olabilirdi dizayn.
Katılıyorum. 19 janta rağmen tekerler çap olarak davlumbazı doldurmuyor. Fastback tasarımına direkt t10x çamurluğu yerleştirilmiş gibi. Aynı zamanda çamurluğa göre bir tık fazla içeride duruyor gibi tekerler.Arabaya arazi yükseltme kiti takılmış gibi duruyor, sedan arabanın çamurlukla lastik arası mesafe o kadar olmaz.