HP Deskjet 2060 All-In-One kartuşlu yazıcımızın kartuş fiyatının arşa çıkmasından dolayı yeni yazıcı almayı düşünüyoruz. Mümkünse 500 TL altında(çok zor farkındayım), yazdırma maliyeti düşük, tarayıcısı bulunan yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Hız hiç önemli değil. Yazdırma maliyeti düşük olsun ve tarayıcısı olsun yeter. Renkli yazdırmasa bile olur öyle diyeyimYani bende direkt Epson derim. Artık her marka doldurabilir tanklı modeller sunuyor neredeyse püskürtmeli yazıcılar sınıfında ancak Epson ilklerden birisiydi ve en azından bizim aldığımız modelin tankı baya büyüktü (L355).
Ancak yazı yazımı yavaş ve baskı kalitesi o kadar yüksek değil. Öte yandan sık kullanılmazsa veya sık kullanılırsa (evet ironik bir şekilde) arada bir temizlenmesi gerekiyor baskı kafasının (yazıcı bunu otomatik yapıyor ancak mürekkep kullanan bir işlem). Yoksa yer yer bozuk renkler, silik çizgiler görmeniz mümkün oluyor.
Hız ve kalite arıyorsanız tercihinizin lazer olması lazım.
Hocam konu üstünden 3 yıl geçmiş ama benim gibi araştıranlara çözüm olsun diye yazıyorum. Geçen aylarda ne alsam diye çok araştırdım. Araabamdaki her sorunda baktığım burada da aratma yapıp sizin bu sorunuzu da görmüştüm. Neyse ki ben çözdüm. Yazmak için üyelik açtım, hep ben bilgi alıyorum bir faydam dokunsunHız hiç önemli değil. Yazdırma maliyeti düşük olsun ve tarayıcısı olsun yeter. Renkli yazdırmasa bile olur öyle diyeyim![]()
Renkli olmasa bile olur diyorsanız direkt lazer yazıcılara yönelin. Temiz ikinci ellerini de düşünebilirsiniz. Bir de Kadıköy'de filan bazı yerler var, ikinci eli kendi garantisiyle satıyor. siyah beyaz lazer printer olarak piyasada çok tutulan marka modellerden bir tane alabilirsiniz. En azından ben olsam öyle yaparım. Bir daha printer alacak olursam da yapacağım şey kesinlikle budur.Hız hiç önemli değil. Yazdırma maliyeti düşük olsun ve tarayıcısı olsun yeter. Renkli yazdırmasa bile olur öyle diyeyim![]()