Sinan, Toyota’nın İstanbul’da düzenlediği ilk sürüş etkinliğinde yeni C-HR’ı, 1.8 litrelik Hibrit motoruyla kullandı.
Read the whole post here.
Read the whole post here.
Tam anlamıyla şehir içi kullanıma hitap eden, çok güzel bir otomobil bana kalırsa. İstanbul trafiğinde çok vakit geçirenler için biçilmiş kaftan.
Üstelik hybrid motorlara dair oldukça tecrübeli bir firma ve sağlamlığı, dayanıklılığı da cabası.aynen hacı, yakıt çok iyi servis garanti bakım vs de gayet iyi duruyor.
Üstelik hybrid motorlara dair oldukça tecrübeli bir firma ve sağlamlığı, dayanıklılığı da cabası.
Ben de beğendim aracı. Türkiye'de üretiliyor olması parça sıkıntısı çekilmeyeceğini de gösteriyor. Pillerin garantisi uzun. Tek sevmediğim yanı, biraz sert gibi duruyor yani biraz fazla pat küt ediyor gibi geldi bana izlediğim videolardan ama zaten günlük hayatta kullandığımız otomobiller de öyle konforun dibini sunmuyor.Aynen öyle, düşünülebilir ya ben ciddi anlamda ön göğüslüğü falan sevdim
Ben de beğendim aracı. Türkiye'de üretiliyor olması parça sıkıntısı çekilmeyeceğini de gösteriyor. Pillerin garantisi uzun. Tek sevmediğim yanı, biraz sert gibi duruyor yani biraz fazla pat küt ediyor gibi geldi bana izlediğim videolardan ama zaten günlük hayatta kullandığımız otomobiller de öyle konforun dibini sunmuyor.
Mokka zaten sert o direkt belli oluyor. And'ın yurt dışında yaptığı testi gördük, takır tukur gidiyor araba bozuk yoldaabi sertlikte en fenası mokka sanırım via: @gtepro
Mokka zaten sert o direkt belli oluyor. And'ın yurt dışında yaptığı testi gördük, takır tukur gidiyor araba bozuk yolda
Yok yok otomobil sert. O testte sadece çukur, tümsek gibi yerlerde değil, çakıl ve taş üzerinde giderken de sert olduğunu hissettiriyordu. Ceyhun vagcı, ona ne kullandırsan sert gelir zatenben o testte yoldan sanmıştımda ceyhunların anlattıklarıyla emin oldum
Hahaha o bakış harbi çok iyiydi, biteceksen bit bakışı
captur yarışır konforsuzluk konusunda.abi sertlikte en fenası mokka sanırım via: @gtepro
captur yarışır konforsuzluk konusunda.
Bu arada bu arabanın sınıfı ne b suv mu c suv mu?
C suv içinde aşırı küçük duruyor b suv içinde büyük arada kalmış biraz. Fiyatları da b suv standartlarındaC suv sanırım
Toyota kendi segmentinden büyük suv yapıyor.Rav4 C suvlardan uzun dingil mesafesine sahip bir C suv. C-hr de B suv standartlarında uzun bir B Suv kanımca.captur yarışır konforsuzluk konusunda.
Bu arada bu arabanın sınıfı ne b suv mu c suv mu?
Toyota kendi segmentinden büyük suv yapıyor.Rav4 C suvlardan uzun dingil mesafesine sahip bir C suv. C-hr de B suv standartlarında uzun bir B Suv kanımca.