Trafik Terörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu millet adam olmuyacak 2 saniye beklemediği için kavga edenler daha kotüsü hayatını kayıp edenler var bu sabırsızlık bu saygısızlık neden suçlu kim olursa olsun saygı göstermek lazım böyle insanların ehliyetine el koyup ömür boyu trafikten men edeceksin

bi yerde daha görmüştüm bu videoyu, adamlardan denetimli serbestlikte olan falan varmış sanırım hepsi içerde, biraz da zor çıkarlar

bi yerde daha görmüştüm bu videoyu, adamlardan denetimli serbestlikte olan falan varmış sanırım hepsi içerde, biraz da zor çıkarlar
Hocam zaten normal, ahlaklı ve doğru düzgün bir insanın yapacağı işler değil bunlar. Bir insana böyle davranabiliyorsan zaten sabıkalı psikopatın teki olma olasılığın %90'dır. Bunun gibiler yine böyle birine çatacak ama büyük yanılıp hastanelik olana kadar dayak yiyecekler ki belki o tramvayla bir daha korkar da şerefsizlik yapamaz.

Hocam zaten normal, ahlaklı ve doğru düzgün bir insanın yapacağı işler değil bunlar. Bir insana böyle davranabiliyorsan zaten sabıkalı psikopatın teki olma olasılığın %90'dır. Bunun gibiler yine böyle birine çatacak ama büyük yanılıp hastanelik olana kadar dayak yiyecekler ki belki o tramvayla bir daha korkar da şerefsizlik yapamaz.

Valla hocam sokaklarda o kadar çok var ki böyle psikopatlardan. Babam trafikte biraz agresiftir yaşında vermiş olduğu bi gerginlik var çok tartışma yaşıyoruz böyleleri yüzünden... Zonguldak'ta özellikle çok dayı var :D ordada fevkani üzerinde yol verme tartışması yaşamıştı ilk geldiği gün :D

Valla hocam sokaklarda o kadar çok var ki böyle psikopatlardan. Babam trafikte biraz agresiftir yaşında vermiş olduğu bi gerginlik var çok tartışma yaşıyoruz böyleleri yüzünden... Zonguldak'ta özellikle çok dayı var :D ordada fevkani üzerinde yol verme tartışması yaşamıştı ilk geldiği gün :D
Aynen Zonguldak'ın belli bölgeleri var ve orada pek fazla tartışmaya girmemek gerek. Haklı olsan bile adamı 1 kişi görürsün, bi bakmışsın dükkanlarda bir sürü tanıdığı var etrafına doluşuveriyorlar. Benim babam da 67 yaşında ve agresif, millete çatıyor kabak benim başıma patlıyor. Yaşlı diye ona bir şey demiyorlar ama tek genç ben olduğum için olay hep bana dönüyor :)

Aynen Zonguldak'ın belli bölgeleri var ve orada pek fazla tartışmaya girmemek gerek. Haklı olsan bile adamı 1 kişi görürsün, bi bakmışsın dükkanlarda bir sürü tanıdığı var etrafına doluşuveriyorlar. Benim babam da 67 yaşında ve agresif, millete çatıyor kabak benim başıma patlıyor. Yaşlı diye ona bir şey demiyorlar ama tek genç ben olduğum için olay hep bana dönüyor :)
aynen aynen yaş 61 bizde de, ben hep arada kalıyorum :D :D

Dağdan gelmişler işte belli olmuyor mu konuşma tarzlarından?
Sırf bu yüzden İstanbul'da oturduğum dönem küte ile dolaşmayı falan düşünüyordum.
Bazısı var ki silahı geçtim sopayı görünce bile geri yapıyorlar.
Bazısı da benim gibi düşünüp küte taşıyor ki o zamanda sokaklar cs 1.6 spec herkes birbirine sallıyor.
İşte böylesi bi kere çıkacak karşına trafikte, çoluk çocuk olmayacak ardında, tanınmayacak hale gelene kadar...
Ama çocuk var bende işte sıkıntı.

yanından bile gecmem böyle dağdan inme ayuların.. diyaloğa bile girmem.. tek güvendikleri varsa yanında silah başka bir puk yok bunlarda.. sonuna kadar haklıda olsanız bu ot beyinliler kendi bildiklerini okurlar. uzak durmak en iyisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...