Trafik Terörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu entryi beğendim sizinle de paylaşmak istedim;

'' bir arkadaş ''bunların dönemi bitti'' demiş.
bunların dönemi daha yeni başladı. biten dönem medeni, ahlaklı, aile terbiyesi almış insanların dönemiydi. biten dönem insanların dönemiydi. şimdi bu şeylerin dönemini yaşıyoruz.''

10 sene önce dağda afedersiniz essege hallenen,konusmayi cümle kurmayı bilmeyen bir mekanda bir bayan ile oturduğunda iki kelam edemeyen bazolar İstanbula göç edip şans eseri cepleri biraz para görünce sonuç böyle oluyor.Dua etsinler tertemiz feleğin çemberinden daha geçmemiş yüzü ak ciğeri pak kardesimize rastlamışlar yoksa 5 kilo başak lı motorcunun birine denk gelseydi ucununde kafasını kapıya sokardi bir daha besmeleyle 320d lerine binerlerdi

Eşit: Düzeltme

Son düzenleme:
Adamlar silahlı, çocuk o yüzden bir şey diyememiş. Ekşide zaten torbacı falan oldukları söylenmiş ne derece doğru bilmiyorum ama beklenir bunlardan.

Bu neyin öfkesi. Kayıttada belli sağ şerit yoğun motor kaçamıyor işte. 20 saniye geç yol verdi diye birine saldırmak nedir. Sorsan erkeklik adamlık derler ama 3 kişi kendilerinden güçsüz birine zarar veriyorlar. Sövsen bela s*ksen zina şerefsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...