Trafikte nefret ettiğiniz tipler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol şeritten 150-160 giderken, 20548393403 km geriden gelen ve selektör yapan sonradan görme premium araç ( bmw, merso, audi ) şoförlerine ayar oluyorum. Zaten hızlı gidiyorum neyi ispatlıyorsun ? Bir de flaş misali bi xenonları çakıp çakıp geliyorlar, zannediyorlar ki her şoförün üzerinde psikolojik baskı kurabilecekler. Artistlikten yaptığına kanaat getirirsem hiç yol vermem, kendimi yükselmiş egosunu tatmin etmesi için yoramam hiç. Ek olarak trafikte uzun trafik kuyruklarında beklerken saygısız herifin biri mutlaka emniyet şeridinden gelir ve önüne girmeye çalışır. Vermem, yol falan vermem.. Vurana kadar devam, nasılsa ben suçlu olmam.

İstanbuldaki dolmuşçular,3 gün önce bir dolmuşçu trafikte durağan haldeyken gelip bize tosladı teşekkürler türkiye!

Sol şeritten 150-160 giderken, 20548393403 km geriden gelen ve selektör yapan sonradan görme premium araç ( bmw, merso, audi ) şoförlerine ayar oluyorum. Zaten hızlı gidiyorum neyi ispatlıyorsun ? Bir de flaş misali bi xenonları çakıp çakıp geliyorlar, zannediyorlar ki her şoförün üzerinde psikolojik baskı kurabilecekler. Artistlikten yaptığına kanaat getirirsem hiç yol vermem, kendimi yükselmiş egosunu tatmin etmesi için yoramam hiç. Ek olarak trafikte uzun trafik kuyruklarında beklerken saygısız herifin biri mutlaka emniyet şeridinden gelir ve önüne girmeye çalışır. Vermem, yol falan vermem.. Vurana kadar devam, nasılsa ben suçlu olmam.

Abi bende yaptım öyle flaş gibi uzun :)

G***ne başına makyaj yaparken araba kullanan ablalar. Bugün itibariyle kendileriyle ilk defa karşılaşmış bulundum ve tanışır tanışmaz sürücü ablamız beni beğenip yakın temasta bulundular. Evet, trafik kazası geçirdim. İçinde 4 adet bayan bulunan 2015 model kırmızı bir Polo ile münasebetim oldu yaklaşık iki saat önce. Değerli ablamız aynaya falan bakmadan R'ye takıp tapagaz geri giderken bana çarpmış bulundu. İnanır mısınız bir de bir şey olmamış gibi kaçtılar kendileri. Yaklaşık iki saattir hastanedeyim, ayak bileğimde orta, bütün bacağımda hafif bir zedelenme var. Çok şükür daha da kötü olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Bir yandan da 2 hafta sonra gerçekleşecek olan Veteran Karate Turnuvasına bu bacakla katılabilecek miyim diye düşünüyorum. Velhasıl kelam; ilk cümlemde bahsettiğim tiplerle bu akşam tanışmış bulundum ve kendilerinden ziyadesiyle nefret ediyorum...

Son düzenleme:
Her virajda; sinyal kolunu aksesuar sanan aynayı sadece saçını düzeltmek için kullanan tiplerin sürati ne kadar düşük olursa olsun viraj içine pervasızca dalması..
Ve özellikle ego şoförlerinin sağa sapaklara girmek için yavaşlayanlara selektör yapması.Diğerlerine birşey demiyorum artık.Dolmuşçular-taksiciler vs kendi aralarında rekabet içinde acele ediyorlar,kendileri için çalışıyorlar felanda,bunlara ne oluyor?
Sağ şeridi en çok yavaşlatan kendileriyken hele..

Abi bende yaptım öyle flaş gibi uzun :)
Uzunlar genelde gece zifiri karanlikta isime yariyor onun disinda birisine selektor yaktigimi pek hatirlamam. Nadiren uyarmak icin yakarim :) Selektor yakana degil ama artistik icin yakana kil oluyorum, sagimda araba var goruyor hala inatla yol ver diye selektor yakiyor.

G***ne başına makyaj yaparken araba kullanan ablalar. Bugün itibariyle kendileriyle ilk defa karşılaşmış bulundum ve tanışır tanışmaz sürücü ablamız beni beğenip yakın temasta bulundular. Evet, trafik kazası geçirdim. İçinde 4 adet bayan bulunan 2015 model kırmızı bir Polo ile münasebetim oldu yaklaşık iki saat önce. Değerli ablamız aynaya falan bakmadan R'ye takıp tapagaz geri giderken bana çarpmış bulundu. İnanır mısınız bir de bir şey olmamış gibi kaçtılar kendileri. Yaklaşık iki saattir hastanedeyim, ayak bileğimde orta, bütün bacağımda hafif bir zedelenme var. Çok şükür daha da kötü olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Bir yandan da 2 hafta sonra olan Veteran Karate Turnuvasına bu bacakla katılabilecek miyim diye düşünüyorum. Velhasıl kelam; ilk cümlemde bahsettiğim tiplerle bu akşam tanışmış bulundum ve kendilerinden ziyadesiyle nefret ediyorum...
Çok geçmiş olsun hocam.

G***ne başına makyaj yaparken araba kullanan ablalar. Bugün itibariyle kendileriyle ilk defa karşılaşmış bulundum ve tanışır tanışmaz sürücü ablamız beni beğenip yakın temasta bulundular. Evet, trafik kazası geçirdim. İçinde 4 adet bayan bulunan 2015 model kırmızı bir Polo ile münasebetim oldu yaklaşık iki saat önce. Değerli ablamız aynaya falan bakmadan R'ye takıp tapagaz geri giderken bana çarpmış bulundu. İnanır mısınız bir de bir şey olmamış gibi kaçtılar kendileri. Yaklaşık iki saattir hastanedeyim, ayak bileğimde orta, bütün bacağımda hafif bir zedelenme var. Çok şükür daha da kötü olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Bir yandan da 2 hafta sonra gerçekleşecek olan Veteran Karate Turnuvasına bu bacakla katılabilecek miyim diye düşünüyorum. Velhasıl kelam; ilk cümlemde bahsettiğim tiplerle bu akşam tanışmış bulundum ve kendilerinden ziyadesiyle nefret ediyorum...
Çok geçmiş olsun, bunlar insanlıktan nasibini almamış heralde nasıl bir insana çarpıp kaçabilir bir insan anlamıyorum, kusura bakmayın hitabım için ama insan değil bunlar hayvanlar!

Çok geçmiş olsun.

Say say bitmez ama birkaç şey yazayım:

Gereksiz şerit ihlal edip trafiği yavaşlatanlar. Mesela sol şeridi kapatanlar, 4 şeritli yolda yol boş olmasına rağmen en solun bir sağında 70'le gidenler vb.
Sinyal vermeyenler.
Dönüş sıralarında en öne gidip kendini zeki zannedenler, ki bunlar düz gitmesi gereken yolda da trafiğe sebep oluyorlar (örnek Eskişehir yolu trafiğinin sebebi tamamen bu neden zira ışık yok yolda)
Araba sollarken arkadan selektör atanlar. Direkt yavaşlarım yol da vermem.
Akan trafikte ilk boşlukta sağ şeride atlayıp sola geçmeye çalışanlar. Yol vermem, kornaya abanırım.
Trafikte veya yola çıkma işinde fermuar olayına izin vermeyenler, yol vermeyenler, daha çok trafiğe neden olanlar.

Kısaca saygısızlık, milleti enayi yerine koymak gibi şeyler beni fitil ediyor. Tabii ki olur olmadık yerde duran, dönen taksi dolmuş ve servis şöförlerini de es geçmemek lazım.

Sinir olduğum şeylerin çoğu yazılmış. Şehir içinde egzozu olmayan Allahsız motosikletlere yayan giderken çok sövüyorum (kanuni mi kuba mı ne diyolar). Sık sık şehirler arası uzun yol yapıyorum, tek şerit yolda arkamdan gelip bana emniyet şeridine gir de ben geçeyim anlamında selektör yapanlara sinir oluyorum. Bir de konvoy halinde giderken sollamak için kıçına keler yapışmış gibi arabanın arkasından bir çıkıp bir girenlere hele içerisinde çoluk çocuk varsa küfredip arkasından selektör çekiyorum. Ulan bir dur 5dk sonra beraber sollarız amacın ne?

En nefret ettiğim değil de, sevdiğim tiplerden biri sollamaya çalışırken gaza basanlar. Düz yolda sıkıntı değil de şehiriçinde mal gibi kalıyom :D

Son düzenleme:
Doğana Şahine ve benzeri araçlara Egsoz yaptırıp ferrari gibi bağırtanlara(toplasan en babasında 150hp güç var 500hplik bağırıyor),parkları acıp sisleri yakanlara,ışıklarda yolun en sağına girip yeşil yandığında sola geçmeye çalışanlara(genelde bende topuklarım arkamda it eniği gibi kalır),ağır ses sistemli araçlara(her bas vuruşunda bir parçayı yere bırakacak korkusuyla uzakta duruyorum),el freni çekip biraz arkayı kaydırınca drift yaptığını sanan kardeşlere ağır ifrit oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...