Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eleştirenleri elbet anlıyorum neden o kadar yük yüklenir gibisinden eleştirilmişiz fakat "TRANSPORTER'ı kullanmadan bilemezsiniz" nasıl bi kapasitesi olduğunu aman ya canım ticari araç sonuçta ne yazıyorsa o diye kestirip atmak gerçekten anlamsız güler geçerim, fren mesafesi vs. Yüklüylen az daha dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız belirtilen azami ağırlık 1-1.2 ton yük yüklenebilir diyor ama aracın kapasitesi daha fazla 2tona müsade ediyor sorunsuz bi şekilde yüklenebilir o çamurluk sürünme sebebi aracın yumuşak süspansiyon yapısına sahip olmasından kaynaklı aynısını transite at en fazla 2-3 cm alçalır. Ben burda sorumu sorarken sizden yüklemeli miyim tavsiyesi almak değil DSG kullansam sorun olur mu sorusunun yanıtını aramaktı (tehlike yaratmıyorum trafikte çünkü kapasite kağıt üstündekinden çok daha fazla) saptırılmış ki aracın kapasitesi hakkında anladığım kadarıyla en ufak bi bilginiz olmadan yapmışsınız bu yorumu ve DSG kullanmadan yorum yapanları da bayağı bi iteklemişsiniz ama sizin aracın frenleri hakkında bilginiz olmadan yaptığınız yorum komik aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Dediğim gibi zaten kağıt üstünde yazanın üstüne asla çıkılmaaaaz gibi birşey söylicekseniz konuşmak anlamsız. Bakın ben bunun doğru birşey olduğunu savunmuyorum ama kapasitenin çok daha fazla olduğundan bahsediyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Hız konusuna gelince hızı yapabiliyorsunuz çünkü araç güven veriyor ha doğru mu tabii ki yanlış ama limitleri her ne kadar ticari de olsa ticariden beklenmeycek derecede yüksek bi araç.