Trt Arşivi -Konu Dışı-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,770
35
Marka
Mercedes
2017-03-31 (4).png

Arkadaşlar merhabalar, Trt'nin arşivlerinde bulunan siyasi ekonomik ve toplumsal olaylarla birlikte programların yer aldığı arşiv kayıtları Trt tarafından düzenlenmiş ve bugün itibariyle bir websitesi aracılığıyla halkımıza sunulmuş. Yıllarca Trt'nin eleştirilen politikalarının yanında bu hamlesi şahsen çok hoşuma gitti. Biraz inceledim kurcaladım, Zeki Müren yayınları, Adile Naşit'le Uykudan önce program görüntüleri falan çok hoş :)

İncelemek isteyenler için Trtarşiv

Çok ama çok güzel bir uygulama olmuş. Gerçekten mutlu oldum, özellikle sanat müziği hayranı ve sıkı takipçisi olarak Zeki Müren'in programları altın değerinde.. Sanat güneşimize ithafen, nadir dinlenen bir parçasıyla kendisini anmak güzel olur :)

Son düzenleme:
Çok ama çok güzel bir uygulama olmuş. Gerçekten mutlu oldum, özellikle sanat müziği hayranı ve sıkı takipçisi olarak Zeki Müren'in programları altın değerinde.. Sanat güneşimize ithafen, nadir dinlenen bir parçasıyla anmak güzel olur :)

Aynen abi ya :) Ekledim sık kullanılanlara, ilk fırsatta izlemeye başlayacağım :D

Çok ama çok güzel bir uygulama olmuş. Gerçekten mutlu oldum, özellikle sanat müziği hayranı ve sıkı takipçisi olarak Zeki Müren'in programları altın değerinde.. Sanat güneşimize ithafen, nadir dinlenen bir parçasıyla kendisini anmak güzel olur :)
Dobloyla uzun yola çıkıp sürekli vites atasım geldi

Otobanda 120'ye sabitleyip sanat müziğiyle yolculuk ettiğim çok olmuştur. Tam sanat müziği hastasıyımdır.
Seni sordum yıldızlara
Seni sordum yalnızlara
Seni sordum kuşlara
Uçan kuslara ...

Bizdede genelde Ahmet Özhanin TSM eserleri çalar :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni sordum yıldızlara
Seni sordum yalnızlara
Seni sordum kuşlara
Uçan kuslara ...

Bizdede genelde Ahmet Özhanin TSM eserleri çalar :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Özhan, Emel Sayın, Muazzez Abacı, Münir Nurettin Selçuk, Zeki Müren.. hemen hemen tüm sanatçıları dinlerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...