''Tuning'' Hakkında

ArdaC

Profesör
11 Mar 2018
109
89
1,035
25
İstanbul
Marka
Hyundai
Merhabalar,

Forumda mesajlarım büyük oranda başlık açmak doğrultusunda kusura bakmayın,fakat öğrenmem gereken çok şey var :)

16. ayını bitiren 5800 kilometredeki Hyundai Tucson 1.6 GDI aracımla halihazırda aracın motor garantisini bozmuş iken tüm garantileri aradan çıkarayım diyorum,e malum garanti dediğimiz şey büyük oranda tüketicileri satıştan sonra da soymak amacıyla olduğundan.

Bu konularda deneyimli kimselerden yardım beklediğim konu,aracın performansını değiştirmeyecek noktalarda,şimdilik sadece estetik değişiklikler nasıl yapılır,nelere dikkat edilmelidir,yasallığı ne şekilde işler ve legallik illegallik dışında bize getireceği olumsuz durumlar nelerdir?

Mesala benim aracımda 2 çift gündüz farı var,biri devamlı yanmakta diğeri de halk içinde sanırım parkları yakmak durumunda açılan başka bir çift.Bu farlar led beyaz-mavi renkte,fakat aracın kısaları ve uzunları 2005 Getz'den farksız halojen ampüller.Ben bu farı ledlerle aynı renkte yapabilirmiyim? Yapabilirsem yukarda belirttiğim kategoriler (nasıl yapılır,nelere dikkat edilmelidir vb) nasıl sonuç verir ?

Aynı şekilde estetik olarak kaputa rüzgarlık,hemen hemen her Tucson'da görebileceğimiz ön arka tampon eklentileri de düşünüyorum.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum,teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,494
1
4,790
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Modifiye kelimesinin benim zihnimde canlanan şekli araçta olmayan donanımlar ya da özelliklerin araca olabildiğince oem parçalar kullanılarak ilave edilmesi. Lakin piyasada yapılan ise genelde daha fazla hızlandırmak alçaltmak yükseltmek vb. Bence tuning ve modifiye kelimelerinin karşılıkları farklı anlamlar taşıyor. Bunu da buraya neden yazdım anlamadımya neyse hakkınızı helal edin :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım