Turbo 1.0 İ20 Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güzeli yine ikinci el i10 blue :)

Hyundai i10 da bu gün bir kazık öğrendim. Normalde arabanın bagajı 212 litre, ama Akıllı hyundailciler, bagajı stepne yuvasınıda dahil edip 252 litre olarak hesaplıyorlar. Şimdi benim stepne yuvakm yok, tüm arabanın trafik seti bagajda yer işgal ediyor. Arabanın gerçek bagaj hacmi sadece 212 litre :(

Hyundai i10 da bu gün bir kazık öğrendim. Normalde arabanın bagajı 212 litre, ama Akıllı hyundailciler, bagajı stepne yuvasınıda dahil edip 252 litre olarak hesaplıyorlar. Şimdi benim stepne yuvakm yok, tüm arabanın trafik seti bagajda yer işgal ediyor. Arabanın gerçek bagaj hacmi sadece 212 litre :(

Çoğu firma hb gibi versiyonlarında camın olduğu kısmı da bagaj diye hesaplıyor. Stepne yuvası sonuçta bagajın içinde istersen oraya başka bir şey koyabilirsin orayı da dahil etmeleri gayet normal.

Fiyat efsane olmuş :) .. Şu fiyatla Skoda ve Seat'ın ardından anca nal toplar..
Bu fiyata bu araba hayırlısı be Hyundai

Son düzenleme:
Çok pahalı çoooook. Yazık günah valla. Bu arada @CenkGs geçen Ford'a gidince Premium kısmında olan satış temsilcisine Fiesta Vignale'yi sordum. Türkiye'ye gelmeyecek dedi haberin olsun. Zaten gelseydi en aşşa 80k fiyatı olurdu.
Zaten gelse de alinmaz, c segmentine yakin fiyat koyarlardi.
Turbo i10'a gelince, b segmenti zorlamaya calisirim illa alacaksam.

i20 alacaksam az yaksın şehir içinde rahat park edeyim diye en alt donanım 1.2 benzinli manuel alırım onun dışındaki tüm modelleri pahalı.

i20'nin yurtdışında ilk üretildiği zamandan beri sunulan bazı özellikler TR'ye yeni yeni gelmeye başladı. Star donanımda dokunmatik olmayan standart ekrana Bluetooth bağlantı özelliği Avrupa'da hep vardı, Türkiye'de ise Bluetooth sadece yavaş çalışan dokunmatik ekranıyla alınabiliyordu.
Şimdi hala arka havalandırma ızgarasını bekliyorum. Acaba Türkiye'de sunulacak mı merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...