TURKCELL Soygunu (Resmi soygun nasıl yapılır ?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
6,327
27
Bakınız resmi soygun nedir ? Bence bunun tanımı daha argo ama forum kurallarımız gereği gerekli sövme işlemlerini içimizden yapıyoruz.

Baktıkça sinirlerim bozuluyor çok enteresan, MB falan olsaydı bari arkadaş 5 TL bu ya az değil yarım tavuk bir de ayran yerdik :D Bu neyin kafası aç köpek misin sen koskoca şirket 3'ün 5'in peşine düşmüş.

Mobil veri açıkken paketim bitmiş kullanılan internet KB miktarınca ve kesilen paraya bakın. Birde 100 MB hediye internet verdi Allah razı olsun diyelim.

a4a7f97c-555e-4e0c-8d34-57a1fc845cc3.jpg
eca5ca30-28b3-421f-9988-2b2c0aafc121.jpg

Ve son olarak aynen böyle :
Edenin...

Bu bana kaç kere oldu bir bilsen :D 15 yıldır müşterileriyim. Şimdiye kadar bana özel bir şey yaptıklarını görmedim. Fakat şunu anladım, hiç bir markaya bağlılık göstermeyeceksin. Çünkü değerini hiç bilmiyorlar. Cebini düşüneceksin direk. Nerede iyi, ucuz varsa düşünmeden geçeceksin. Aklım sürekli Vodafone'ye kayıyor.

Bakınız resmi soygun nedir ? Bence bunun tanımı daha argo ama forum kurallarımız gereği gerekli sövme işlemlerini içimizden yapıyoruz.

Baktıkça sinirlerim bozuluyor çok enteresan, MB falan olsaydı bari arkadaş 5 TL bu ya az değil yarım tavuk bir de ayran yerdik :D Bu neyin kafası aç köpek misin sen koskoca şirket 3'ün 5'in peşine düşmüş.

Mobil veri açıkken paketim bitmiş kullanılan internet KB miktarınca ve kesilen paraya bakın. Birde 100 MB hediye internet verdi Allah razı olsun diyelim.

Ekli dosyayı görüntüle 9569 Ekli dosyayı görüntüle 9570

Ve son olarak aynen böyle :
Edenin...
knk vodafoneda da aynısı oluyor. O yüzden takip ediyorum paketimin biteceği günü, saati vs :D ve şöyle bir şey daha var :D 25tl paket yapmışlar tamam mı :( 25tl yüklüyorum tak telsiz kullanım ücreti vs vs kesiliyor :D paketi 23-22 tl yapsalar ölürler mi :@

knk vodafoneda da aynısı oluyor. O yüzden takip ediyorum paketimin biteceği günü, saati vs :D ve şöyle bir şey daha var :D 25tl paket yapmışlar tamam mı :( 25tl yüklüyorum tak telsiz kullanım ücreti vs vs kesiliyor :D paketi 23-22 tl yapsalar ölürler mi :mad:
hahahaha şimdi hatırladım :D beterin beteri var knk :D
şimdi paketim bitti tm mı 25tl yoktu hatta 10 civarı vardı :D insanlık hali mobil veriyi açık tuttum 1-2 sn o da ha :D
tahmin et noldu?? :D :D:DD:DASalsd :D yeni bi sistem çıkarmış vodafone. paketin yokken eğer internete girersen tüm kontorünü harcamasın diye 5tlye günlük otomatik internet paketi yapıyor :D askdjasdh ahahhaha :D 5 TL LAN 5 :D 20tl yükleyecektim 25tl yükledim :D kaçtı hemen dübüre 5tl :D 100kb bile harcamamışımdır :D :D :D

Lira yükleyerek hattı kullanacağınıza faturalıya geçsenize. Niye bunlarla uğraşıyorsunuz ki ? 45 liraya vodefone ve sabit hatlarla sınırsınız, 2000 dk her yöne, 2000 sms her yöne, 10 GB internet kullanıyorum. Kotayı aştım, 3 lira kestiler 5 lira kestiler derdiyle uğraşmak yok. Zaten en az 25-30 lira yüklüyorsunuz onunla da uğraşıp duruyorsunuz.

Lira yükleyerek hattı kullanacağınıza faturalıya geçsenize. Niye bunlarla uğraşıyorsunuz ki ? 45 liraya vodefone ve sabit hatlarla sınırsınız, 2000 dk her yöne, 2000 sms her yöne, 10 GB internet kullanıyorum. Kotayı aştım, 3 lira kestiler 5 lira kestiler derdiyle uğraşmak yok. Zaten en az 25-30 lira yüklüyorsunuz onunla da uğraşıp duruyorsunuz.
her ay sabit ücret geliyor değil mi?

her ay sabit ücret geliyor değil mi?
Aynen sabit geliyor. Vallahi ben eskiden faturasız kullanıyordum TL yükleme şeklinde. Baktım ki zaten vergisiydi, kota aşımıydı, yüklemesiydi derken 30-40 liraya denk geliyor. Faturalıya geçtim, otomatik ödemeye de aldım kafam rahat etti. Vodafone self servis'ten de kontrol ediyorum her ay kaç lira kesiyor, ne konuşmuşum, ne yapmışım diye oldu bitti. Yılın belli zamanları da arıyorlar uygun fiyata daha yüksek özellikli tarifeler hakkında bilgi veriyorlar. Siz de faturalıya geçin rahat edin.

500 dk + 2 GB + hiç kullanmadığım 1000 sms'e ayda 39₺ veriyorum, Turkcell. Fazla fazla yetiyor. Geçin faturalıya rahatlayın, ne uğraşıyorsunuz kontörle, yüklemeyle? :)

hahahaha şimdi hatırladım :D beterin beteri var knk :D
şimdi paketim bitti tm mı 25tl yoktu hatta 10 civarı vardı :D insanlık hali mobil veriyi açık tuttum 1-2 sn o da ha :D
tahmin et noldu?? :D :D:DD:DASalsd :D yeni bi sistem çıkarmış vodafone. paketin yokken eğer internete girersen tüm kontorünü harcamasın diye 5tlye günlük otomatik internet paketi yapıyor :D askdjasdh ahahhaha :D 5 TL LAN 5 :D 20tl yükleyecektim 25tl yükledim :D kaçtı hemen dübüre 5tl :D 100kb bile harcamamışımdır :D :D :D
WAP zamanı bile bu kadar pahalı değildi heralde internet ya :D 120 Kb başına 1 TL ne demek :D Paket falan alsa otomatik içim yanmaz :D
500 dk + 2 GB + hiç kullanmadığım 1000 sms'e ayda 39₺ veriyorum, Turkcell. Fazla fazla yetiyor. Geçin faturalıya rahatlayın, ne uğraşıyorsunuz kontörle, yüklemeyle? :)
Abi şimdi öğrenci işi olunca faturalıya geçmek istemiyorum param olduğu zaman paket yapıyorum :D
Müşteri hizmetlerini arıyacağım paket alınca verecekleri cevabı çok merak ediyorum :D

Yanlız GSM operatörleri uploadı da ücretlendiriyor, biliyorsunuzdur zatende hatırlatayım dedim. Yani o kullanılan 600 küsür KB'nin artık bilmem kaç KB'si upload oluyor.

Hazır konusu açılmışken Vodafone da 20 25 liraya bol internetli tarife var mı? 2gb yetmiyor 25 liralık tarifedeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...