siz deyince fark ettim de eski 2000 model seat leon stoplarına benziyorBu Mercury Milan'lardan Kurtlar Vadisi Pusu'da vardı bi ara 2 tane bu modelden 1 tane de bunların suv si vardı reklam almışlardı galiba. Arkası çok çirkin ya
siz deyince fark ettim de eski 2000 model seat leon stoplarına benziyorBu Mercury Milan'lardan Kurtlar Vadisi Pusu'da vardı bi ara 2 tane bu modelden 1 tane de bunların suv si vardı reklam almışlardı galiba. Arkası çok çirkin ya
Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz içindün okudum konunuzu iyi günlerde güle güle keyfini sürün. güzel bir arabaya sahipsiniz.
Yılbaşında Antalya'da görmüştüm ben bi Ford Puma, galiba maviydi mahalle arasında bir yerdeydi baya bir bakmıştım
nissan gtr r33 : türkiye'de hiç olmadığını biliyordum ama zamanında varmış orjinal gtr r33 ve tr plakalı ama şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
evet doğru, güzelim araba nasıl bu hale gelir anlamıyorum. nasıl bir sürüş sergiledin de böyle bir kaza yaptı merak ettim.33 B 2607 plakalı R33 kazalı diye biliyorum.
ben bunu gördüm sonradan çevirme değil galiba. 360 kadranda var. of ne uzar bu sol şerittenhiç ilanına ya da kendisine denk gelmedim.
türkiye’de brabus mercedes var mı?
Yanlamaya çalışmıştırevet doğru, güzelim araba nasıl bu hale gelir anlamıyorum. nasıl bir sürüş sergiledin de böyle bir kaza yaptı merak ettim.
g brabus yok ama değil mi?ben bunu gördüm sonradan çevirme değil galiba. 360 kadranda var. of ne uzar bu sol şeritten
benim bildiğim gtr'lar 4x4 çekişli tozlu zeminlerde hafif hafif atarsın da arkayı. Türkiye gibi ülkede bu arabaya sahip olsam sadece trafiğin olmadığı, geniş boş yerde veya pistte sınırlarını denerdim. yazık olmuş arabaya.Yanlamaya çalışmıştır
Bu Wind zaten TR'de olmamasıyla nadir ama üstüne bir de Gordini paket, anladığım kadarıyla yurtdışında da çok fazla Gordini yokRenault Wind (konsolos plaka)
Skyline GTR ların AWD sistemi atessadır. Gücü normalde tamamen arkaya verir, eğer ters bir durum oluşursa önlere verir. O yüzden yanlanabilitesi olan bir araba aslındabenim bildiğim gtr'lar 4x4 çekişli tozlu zeminlerde hafif hafif atarsın da arkayı. Türkiye gibi ülkede bu arabaya sahip olsam sadece trafiğin olmadığı, geniş boş yerde veya pistte sınırlarını denerdim. yazık olmuş arabaya.