zamanında forum'da konusu olan araba satılık : konusu ; Trabzon dan 1972 Renault 12
ilanı : renault r12
1972 KOLEKSİYONLUK
1972 KOLEKSİYONLUK
Sağdan direksiyon nasıl muayeneden geçiyor, yasak diyorlardı
benim de bildiğim direksiyonun sol tarafta olması lazım ama bu niye sağda bilmiyorum. acaba yeni mi gümrükten satışı yapıldı. ilan'da detay yazmamış ki sinir oluyorum böyle ilan verenlere.Sağdan direksiyon nasıl muayeneden geçiyor, yasak diyorlardı
benim de bildiğim direksiyonun sol tarafta olması lazım ama bu niye sağda bilmiyorum. acaba yeni mi gümrükten satışı yapıldı. ilan'da detay yazmamış ki sinir oluyorum böyle ilan verenlere.
Fiyatı durmadan artıyor. İyice kafayı yedi bunlar.
Müdürüm öyle diyorsa öyledir.Maşukiye'ye gidin her köşede bi az bulunan özel araba var
Eclipse iyice apaçi spec olmuş ama hala yürüyor. =)Bu gece İstanbul'dan evime gazlaya gazlaya dönerken önümde gördüm, hemen tanıdım. Yavaşladım, sahibi aheste aheste sürerek, ben de arkasından seyrederek tadını çıkarıyorduk. Işıklarda en önde yanına yanaştım, kısa bi lafladık. Yıllardır bakımsız ama hala çok güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 29149
Ahanda bu da ilanı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-hizli-ve-ofkeli-1-eclipse-617108175/detay
Çok ilginç normalde bu işleri yapanlar plaka değiştirmeyi ihmal etmezlerdi ama nasıl oldu hayret...Mersin'de kaza yapan gtr r33 satılmış ve toplanmış diyorlar.
kaza'lı hali
son hali
: Login • Instagram
vw golf : çok değişik bir proje olmuş r32
nissan gtr r33 : valla iyi toplamışlar ama yürüyen alt takım kazadan sonra yine iyi yol tutar mı bilemem.
dodge ram 3500
SS MOTORS 2016 DODGE RAM 3500 HEAVY DUTY TURBO DIESEL-19.652 KM
jeep grand cherokee srt
İLK SAHİBİNDEN//2007 JEEP SRT8 6.1 //BAYİİ ÇIKIŞLI//BORLA S TYPE
valla bir bilgim yok araç hakkında ben bu fotoğrafları : aşağıdaki sayfadan görüyorum ve paylaşıyorum.Golf 2 projesinde R32'deki AWD sistemini olduğu gibi 4 çeker haliyle geçirdilerse cidden güzel bir proje olmuş(zannetmiyorum çünkü motor konumu dik). Ama genellikle 4 çekeri iptal edip 2 çekere çeviriyorlar o eğer öyleyse de diğer swaplı mk2'lerden bir farkı kalmaz.
golf benzin tv nin altta verdiğim videosundaki garaja aitmiş, belki daha detaylı bilgiler vardırvw golf : çok değişik bir proje olmuş r32
Çok yakın bir arkadaşımın hatta kardeşim diyebileceğim Ömer kardeşimin aracı. Ne altında ne üstünde çamur zerresi leke toz bulamazsınız öyle hasta işi saklıyor.zamanında forum'da konusu olan araba satılık : konusu ; Trabzon dan 1972 Renault 12
1972 KOLEKSİYONLUK