Türkiye'de Tek Ticari Leon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakkalköy Ataşehir de en az hafta da bir Leon SW taksi görüyorum. Bir defasından sadece muhabbet olsun diye binecektim ama müşterisi vardı.

Manisada da lüks taksiler çıkmaya başladı. Albea ve dacia lardan sonra ilaç gibi geliyor. Taksileri kullanmasam da yollarda lüks taksiler görmek güzel oluyor :) . Yeni Tiguan , Nissan Qashqai , Nissan X-Trail , Renault Kadjar bu bahsettiğim araçların hepsi de cam tavanlı , ledli farlı ful paket araçlar

Trde leon station taksi vardi diye hatirliyorum. Bu arada canakkalede f10 var. Gmgde gordugum w205 var ama nerde bilmiyorum. Ankarada w204 var.passatta vardi galiba. Peki nedenini bilen varmi neden luks arac aliyorlar 520 yerine neden jetta,passat,superb degil mesela.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Çünkü diyorum bu adam taksici eti budu belli bu adamlar bu aracı nasıl alıyor [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben onlara değilde 1996 97 model falan mercedes kullananlara şaşırıyorum, forum çamlık takside bi mercedes var bi kere binme hatasında da bulundum araba harika eyvallahta o arabanın çıkardığı masraf, maliyet auuu

Başka şehirleri bilmiyorum ancak manisa ile ilgili yorum yapabilirim. Manisayı bilirsiniz nutella ve süt dilimi vs şeylerin üretiminin yapıldığı Ferrero fabrikasından tutun maxion teneke jant fabrikasına kadar bir çok fabrikanın bulunduğu bir şehir. Vesteli de es geçmemek lazım Avrupanın en büyüğü , dünyada da 3. sırada olduğunu da dip not olarak ekleyeyim. Uzatmadan konumuza döneyim. Doğal olarak bu kadar büyük ve bu kadar kapsamlı fabrikaların bir sürü misafiri oluyor. Fabrikalar misafirler İzmir havaalanından karşılıyorlar. Eskiden fabrikalar çalışanlarına şirketin araçlarını verip alıp gelmesini rica ediyordu veya korsan taksicilik ön plandaydı. Taksiciler de doğal olarak bu durumdan memnun değildi. Ve bu durumu şikayet ettiler. Artık sık denetlendiği ve cezası büyük olduğu için fabrikalarda direk taksicilerle uzun vadeli anlaşmalar yapıyorlar. Fabrikalar da misafirlerini lüks araçlarla karşılamak istiyorlar. Anlaşmaları yasal ve belgeli olduğu için fabrikanın cayma durumu yok. Taksicilerde bunun verdiği rahatlıkla her ay geleceğini garanti gördükleri parayla 0 araç taksidi altına girebiliyorlar. Benim bildiğim ve yorumum bu şekilde :)
Belki diğer şehirlerde de benzer uygulamalar olabilir. O mercedes C , passat highline gibi araçları taksi olarak görmeniz bu tarz bir uygulamadır belki de.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...