S
Bence çok kolay al bir tane Yaris bitsin bu olay![]()
Kesinlikle katılıyorum ne kadar emek o kadar tecrübe. Ama en önemlisi azim ve sabır. Eski zaman çırakları gibi olmak lazım bence.Benzinin 5 buçuk lirayı zorladığı, otomobil sahibi olmanın bile lüks sayıldığı bir ülkede yaşayıp, ralli gibi risk oranının (maddi-manevi) en yüksek olduğu motor sporlarından birine özenmek büyük cesaret. öncelikle bu sebepten tebrik ediyorum.
Bunun dışında benim gözlemlediğim kadarıyla fazlaca toz yutmak gerekli. yarış kovalayıp kenardan ses duymak insana hiçbir şey katmıyor. Fazlaca tecrübeye dayalı bir spor, bilek her şey demek değil. Altına evoyu çekip lisansı boynuna asıp gelmekle olmuyor, ustaların yanında vakit geçirmek, lastik taşımak lazım.
abi cevap için teşekkür ederim sadece merak ediyodum bu fikri anlaşılan türkiyede bu tip sporları yapmak benim gibi orta halli insanlar için imkansız.belki başka zaman başka ülkede inşallahArkadaşlarında dediği gibi tozunuda yutman gerek, görmen gerek neler oluyor neler bitiyor. Sen kendini çok hızlı sanabilirsin ama işin içine girince belki de vazgeçeceksin.