Türkiye’de Yılın Otomobili kim olur?

Türkiye’de Yılın Otomobili kim olur?

• DACIA SANDERO STEPWAY

Kullanılan: 2 3.9%
  • FIAT EGEA CROSS

Kullanılan: 22 43.1%
  • HYUNDAI i20

Kullanılan: 2 3.9%
  • PEUGEOT 208

Kullanılan: 15 29.4%
  • RENAULT CAPTUR

Kullanılan: 1 2.0%
  • SKODA OCTAVIA

Kullanılan: 8 15.7%
  • TOYOTA YARIS

Kullanılan: 1 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Yaklaşık bir ay önce Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyeleri tarafından 27 aday otomobil arasından seçilen son 7 otomobil belli olmuştu. Gazeteciler dün bir araya gelip otomobilleri inceledi. Yakın bir zamanda ise sonuçlar açıklanacak . İşte Türkiye’de Yılın Otomobili 2021 adayları;

DACIA SANDERO STEPWAY
FIAT EGEA CROSS
HYUNDAI i20
PEUGEOT 208
RENAULT CAPTUR
SKODA OCTAVIA
TOYOTA YARIS

👇 Sizce kazanan kim olur? 👇

208 GT donanımı %80'e girene kadar aşırı mantıklıydı, Egea otomatik olmamasından kaybediyor, sanki Octavia da olabilir gibi. Bu sene biraz zorlu. Octavia, Egea 208 üçlüsünden biri alır gibi.

Focus'un Active versiyonu ciktiginda buna ne gerek var crossover varken diyen bir kesimden bazilari simdi Egea'nin Cross versiyonu cikinca cok mantikli demeye basladi. İlginc vesselam😂

İclerinden de Octavia'nin galip gelmesini isterdim. Gecen full paket petrol mavisi - yesili rengiyle gordum muhtesemdi.

Son düzenleme:
F/P dengesi göz önüne alınınca Egea Cross olacaktır diye düşünüyorum.

Yerli üretim yapan bir markaya verilmesi de beni hiç rahatsız etmez. Bu topraklarda istihdam sağlayan, üretim yapan her markaya saygım sonsuz.
Övünülecek taraflarımızdan garip şekilde şikayet eder olduk.
Herkesin dengesi şaştı...

Son düzenleme:
Beni de rahatsız etmez, kendi ülkemizin otomobil gazetecilerin özellikle yerli araç seçmesi de onları ilgilendirir. Şikayet edilecek bir durum yok, her zaman olduğu gibi olur deniliyor. Yukarıdaki yorumlarda anladığım kadarıyla.

Kim olmalı? olsaydı soru

PEUGEOT 208​

Olur deniliyorsa

FIAT EGEA CROSS​

Tahminim Egea Cross ancak Yeni 208 GT'yi kullanınca çok beğenmiştim, ucuz olsaydı da alsam keşke dedim yani :D Yeni Octavia da gayet güzel oldu ama seçileceğini düşünmüyorum.