Devlet destekleyecek f1 en prestijli sporlardan biri ve çok güzel para harcanıyor burada26 milyon dolar istediler ki rakamı arttırmadıklarını varsayalım..Günlük kurdan 96 milyon küsür bir para yapar..Çok fahiş fiyat
Zaten yapıldığı dönemde de bilet fiyatları aşırı pahalıydı..Şu gün yapılacak olsa tahminimce açık alan dışında (yeşil alana bilet satıyorlardı) en iyimser tahminle, en düşük bilet 300-350 tl'den başlar..Şahsen ben gitmem![]()
Patronları Rahmi Koç.
Devlet destekleyecek f1 en prestijli sporlardan biri ve çok güzel para harcanıyor burada
Tv ye de satılıyor burada ordan da para gelirTürkiye GP'lerinin tamamına giden biri olarak zengin sporu olduğunu söyleyebilirim
Devlet de desteklese gene zengin gidecek oraya
Haftasonu planında geniş geniş 1000 TL harcamak gibi bir planın varsa tabii ki gidilir![]()
O gelenlerin pek çoğu Yunanistan, Azerbaycan, Doğu Avrupa ve Rusya'dan gelenlerdi. Şimdi olsa bu ülkelerden 10.000 kişi bile gelmez.İzlemeye gelen turistlerin oteller ve esnaf icin ciddi anlamda gelir kaynağı olduğunu söylüyorlar . Sadece yurtdışından 100.000 kisi geliyormus izlemeye 2011 öncesinde ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları cezbetmek , buraya çekmekte intercity e düşüyor.O gelenlerin pek çoğu Yunanistan, Azerbaycan, Doğu Avrupa ve Rusya'dan gelenlerdi. Şimdi olsa bu ülkelerden 10.000 kişi bile gelmez.
Dediğinde çok haklısın. Ancak dediğim gibi benim pek umudum yok.Onları cezbetmek , buraya çekmekte intercity e düşüyor.
La ferrariyle ve Diğer supersportlarla hatta jaguar e-type gibi oradaki ilgi çeken araçlarla Co drive etkinliği olur Taxi etkinliği olur ...Valla
Dediğinde çok haklısın. Ancak dediğim gibi benim pek umudum yok.
İzlemeye gelen turistlerin oteller ve esnaf icin ciddi anlamda gelir kaynağı olduğunu söylüyorlar . Sadece yurtdışından 100.000 kisi geliyormus izlemeye 2011 öncesinde ...