öğrenciyim ucuz dizel arıyorum lpg ye binmekte istemiyorum en ucuz alınabilecek dizel hangisidir?
reis ben bu arabaları koşarak geçerim bunlar ne böyle o zaman uno yu bi değerlendirelimPiyasada fazla yok, fazla üretilmedi çünkü. Ama Uno zaten malum yaygın araç, 1.1 motoru da Fiat'ın diğer modellerinde çok yaygın bir motordur. Alacak olan öğrenci filan olur yine, alır. 1 ayda deli gibi hareketli piyasası olan Fiesta'yı satamadık. Ablamlar piyasası olmayan Mazda3'ü ilan açıldığı gün aldılar, başka bir araca niyetlenmişlerdi, ilana konduktan sonra yarım saatte satılmış. Yaygın bir araba olduğu için elden çıkarması çok sorun olmaz. Elde kalsa da sorun olmaz, yatarken de maliyetli bir araba değil =)
Fiyat farkını 1 yılda yakıttan çıkarır.
Suzuki Alto 0,8 lt
Daihatsu Cuore 0,9 lt ama piyasası yavaş olur
Fiat Bis126
hangi modeli reis?Tatalar baya uygun fiyatlı 45 beygirlik tam bir canavar
Tata indica dizeller 11-12 bin liraya bulunuyordu bildiğim baya da az yakıyor parçasıda ucuz alsan ne kadar zarar edebilirsinkihangi modeli reis?
LPG'de problem çıkarabilir, 1.2 motorların sistemleri, 1.4 clio'lar gibi kara düzen değil, birisinden duymuştum sıkıntı olabiliyormuş(İyi bir sıralı sistem gerekli, 1.4 energy motorlarda sıralı sisteme gerek yok (tek noktadan enjeksiyonlu).Montajında işçilikten, yakıtında kaliteden, malzemesinde(beyninde vs.) ucuza kaçılacak cinsten değil.Benzinde ise 1.2 Twingo'nun 100 km/l de şehir içinde 8 litreden fazla yakacağını düşünmüyorum.Genellikle 7-8 arası değişir bence, henüz araç alamayacağınızı söylediniz, tavsiye vermeye devam edelim mi?twingo benzinde kaç litre yakar?
Benim tanıdık ankarada 5 yakıyo diyodutwingo benzinde kaç litre yakar?
Ankara'nın yokuşlu olmayan trafik olmayan yerlerinde yaşıyorsa doğrudur, mesela eryaman gibi.Gerçi son zamanlarda orada da trafik mevcut.Benim tanıdık ankarada 5 yakıyo diyodu
kuzenim 25 bin liralık çok cep yakmayan bir araç bakıyor efsane kasa corolla 1.6 xei almayı düşünüyor başka ne önerirsiniz lpg olabilir sıkıntı yokLPG'de problem çıkarabilir, 1.2 motorların sistemleri, 1.4 clio'lar gibi kara düzen değil, birisinden duymuştum sıkıntı olabiliyormuş(İyi bir sıralı sistem gerekli, 1.4 energy motorlarda sıralı sisteme gerek yok (tek noktadan enjeksiyonlu).Montajında işçilikten, yakıtında kaliteden, malzemesinde(beyninde vs.) ucuza kaçılacak cinsten değil.Benzinde ise 1.2 Twingo'nun 100 km/l de şehir içinde 8 litreden fazla yakacağını düşünmüyorum.Genellikle 7-8 arası değişir bence, henüz araç alamayacağınızı söylediniz, tavsiye vermeye devam edelim mi?
Saygılar.
istanbulda 5 yakacağını sanmamBenim tanıdık ankarada 5 yakıyo diyodu
Gece 3 ten sonra bmw bile 5 yakıyoristanbulda 5 yakacağını sanmam
reis gece 3 ten sonra ben napayım arabayıGece 3 ten sonra bmw bile 5 yakıyor
Aydin da sehir icinde hatirladigimiz kadariyla 5 5,5 litre yakiyormus. Ama en net hatirladigimiz o zamanki benzin fiyatlariyla (2008) 100 tl lik benzinle 1 ay yol gidiyormus o da yaklasik 200-220 km yapiyormus.twingo benzinde kaç litre yakar?
O zaman 9 10 litre yakıyormuşAydin da sehir icinde hatirladigimiz kadariyla 5 5,5 litre yakiyormus. Ama en net hatirladigimiz o zamanki benzin fiyatlariyla (2008) 100 tl lik benzinle 1 ay yol gidiyormus o da yaklasik 200-220 km yapiyormus.