Merhaba arkadaşlar, başlığı buraya açtım ancak otomobil seçimine açsam daha mı doğru olurdu bilmiyorum. Bir sorun teşkil ederse yetkili arkadaşlardan rica ederim artık Şimdi kafama takılan sorunuma gelirsek, 2015 yılında 0 aldığım v40 d2 aracımı satıp 2. el max. 110 civarında temiz bir levorg almak sizce mantıklı olabliir mi? Şimdi biraz maymun iştahlılık mı yapıyorum yada mevsimin verdiği etkiyle böyle kanım mı kaynıyor bilemedim ancak bu ara levorglara kafayı taktım. Yaklaşık 750 km uzaklıkta bir yazlığımız var ve senede 2-3 kere 4 kişi gidip geliyoruz. Maalesef v40'ın bagajı yetmiyor. Bunun dışında her zaman sw araç sevdam da vardı ve levorgun da güzelliğiyle birlikte kafam baya karıştı. Ayrıca artık yapacağım km azalacağı için dizel pek mantıklı gelmeyecek gibi ve v402ın bir periyodik bakımı da 1200 tlden aşağı olmuyor. Tabi bir de şöyle bir durum var. v40'ı krediyle almıştım ve bitmesine daha 2 yıldan biraz az var. yani v402ı satıp krediyi kapatıp tekrar kredi çekmem gerekmekte. Yada bankaların krediyi diğer araca aktarma vs gibi daha uygun bir çözümü var mı bilemiyorum. Sizlerin görüşleri nelerdir, karar vermeden önce neleri düşünmeliyim. Kaşınmayıp otur oturduğun yerde mi diyorsunuz yoksa neden olmasın mı? Değerli fikirlerinizi almak istedim, şimdiden teşekkür ederim.