Vag com kablo secimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Arkadaslar aliexpress de gezdim kablo secmek icin, epey karisti kafam, golf 6 icin hangi kablo alinmasi gerekiyor, onerisi olan var midir?

Model yılına göre alınıyor.Golftutkusu.comda orjinal kabloları 2.el satanlar var yeni kablo aldıkları için onlar işini görebilir hem orjinal olur.

Aliexpress'e 17'li sürümler gelmiş, herhangi birini alabilirsin Golf 6 için bakıyorsan. Golf 6 çıkalı baya oldu, onun üniteleri için eklenen bişey olmamıştır. Versiyon ilerledikçe yeni modellerin ve kontrol ünitelerinin labelları eklenmiş oluyor sadece. Bende 14.10 var mesela, Polo 6C'nin çıkışından çok az bişey sonra çıkmış, labellarda baya eksik var.

Aliexpress'e 17'li sürümler gelmiş, herhangi birini alabilirsin Golf 6 için bakıyorsan. Golf 6 çıkalı baya oldu, onun üniteleri için eklenen bişey olmamıştır. Versiyon ilerledikçe yeni modellerin ve kontrol ünitelerinin labelları eklenmiş oluyor sadece. Bende 14.10 var mesela, Polo 6C'nin çıkışından çok az bişey sonra çıkmış, labellarda baya eksik var.

Rica etsem link atabilir misin? 7583847383 tane kablo oldugu icin ne sececigimi bulamiyorum. Guncel versiyona ihtiyacim olmadigini biliyorum da o kadar cok cesit kablo var ki hangisini alacagimi sasiriyorum :S

Ben de passat b6 için bakıyorum aliexpresse güvenemedim ama sanırım orjinal olmayınca tek çare aliexpress.

Vagcom 17.1 veya 17.8 olan ve ingilizce olan herhangi birini alabilirsin iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...