yemin ederim son vag bükücü olacak kadar vag bilgim var ama senin hatrına susuyımSinan takım çantasıyla gidecek zaten hemen şipşak DSG indirecek
yemin ederim son vag bükücü olacak kadar vag bilgim var ama senin hatrına susuyımSinan takım çantasıyla gidecek zaten hemen şipşak DSG indirecek
Yav sen ayrısın ben bile etka ya girip bakamıyorum .yemin ederim son vag bükücü olacak kadar vag bilgim var ama senin hatrına susuyım
Etka, tecdoc alayı bendeYav sen ayrısın ben bile etka ya girip bakamıyorum .
Hee o zaman durum farklı. Ben Istanbul'da olsam kesin giderdim de Ankara'da olacağım.Kimse gitmiyor mu ya ?
Geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı için bile gidilir
BMW ile gelsek sıkıntı olur mu? Bir de giriş ücretli mi? Etkinliğin tam adresini alabilir miyiz? Ve en önemlisi Sinan abi geliyor mu?
Bağış falan tamamda buradakılerın çoğu öğrenci kendılerıne zor yetıyor paraları. bu bagısları bızım yapmamızında bır onemı yok devlet buyuklerının cıkıp bagıs yapması lazım verdıgımız vergılerın nereye gıttıgı belırsız cunku. bır tanesıde cıkıp aylık maasımın 5 mılyarını bagıslıyorum dese keske.Kimse gitmiyor mu ya ?
Bağış falan tamamda buradakılerın çoğu öğrenci kendılerıne zor yetıyor paraları. bu bagısları bızım yapmamızında bır onemı yok devlet buyuklerının cıkıp bagıs yapması lazım verdıgımız vergılerın nereye gıttıgı belırsız cunku. bır tanesıde cıkıp aylık maasımın 5 mılyarını bagıslıyorum dese keske.
orada görevliyim görüşmek üzere.Kimse gitmiyor mu ya ?
sıkıntı olmaz yan taraftaki misafir otoparkına park edebilirsiniz. Giriş ücretsiz.BMW ile gelsek sıkıntı olur mu? Bir de giriş ücretli mi? Etkinliğin tam adresini alabilir miyiz? Ve en önemlisi Sinan abi geliyor mu?
Peki etkinlik saat kaçta başlıyor?orada görevliyim görüşmek üzere.
sıkıntı olmaz yan taraftaki misafir otoparkına park edebilirsiniz. Giriş ücretsiz.
https://www.facebook.com/events/340985183089746/ festivalin facebook sayfası
saat 10 da başlayacakPeki etkinlik saat kaçta başlıyor?
şaka yapma ya ahaahahh
senin plakayı bi yazda görürsem bi 118i 136 lambo motoru ile estireyim :ddd10'da başlayacak dendi de,görüyorum ki şimdiden dolmuş oralar.Millet senelerdir bu anı mı bekliyor anlamadım ki nasıl akşamdan doluyor böyle Yarın kesin doluluktan giremeyeceğiz sanırım,öyle hissediyorum
Vag festte sensenin plakayı bi yazda görürsem bi 118i 136 lambo motoru ile estireyim :ddd
Ahahahaha :dd böyle olsun isterdim gerçekten gözüm gönlüm açılırdı ama 1.0 tsi golfler bu etkiyi yapar mı dersin :dVag festte sen
Yok aga onlar senin bmw ye bakacak böyle senden nefret edecekler neden burdaki bu triplerine gireceklerAhahahaha :dd böyle olsun isterdim gerçekten gözüm gönlüm açılırdı ama 1.0 tsi golfler bu etkiyi yapar mı dersin :d
Yok be altı üstü 1 serisi bir havası yok :dYok aga onlar senin bmw ye bakacak böyle senden nefret edecekler neden burdaki bu triplerine girecekler