Arkadan itişine kurban olsunlarYok be altı üstü 1 serisi bir havası yok :d
Arkadan itişine kurban olsunlarYok be altı üstü 1 serisi bir havası yok :d
Bak o konuda bir şey diyemem işte -1 serisi bile olsa söz bitiyor :dArkadan itişine kurban olsunlar
yetişemedim @sinan abiye olsun şöyle bi göründüm çıktım bende (yalnız az daha dayağı yiyodum çünkü dobloyla gitmek zorunda kaldım buluşmaya benim araba servisteydi)
yürüme engelim olduğundan kaynaklı aldılar'yalnız az daha dayağı yiyodum çünkü dobloyla gitmek zorunda kaldım' nasıl ya? tamam başka marka araçları almıyorduk içeriye de (görevli hariç)
tabii sonra çektik başka tarafa arabayı o kadar vagın içinde olmayacağı içinyürüme engelim olduğundan kaynaklı aldılar
geleceğini burdan haber verseydin keşke yardımcı olurdumyürüme engelim olduğundan kaynaklı aldılar
valla ben benim golf serviste diye gelmicektim annem dedi ki git buluşacaksan buluş maksat orda olmak değil mi dedi bende iyi bari gidelim dedim geldik işte ama dobloyla gelmem fiyaskoydu inşallah seneye artık golfle gelirimgeleceğini burdan haber verseydin keşke yardımcı olurdum
ben sizin arabayı gördüm galiba orda MG Remaps'ın ordaki çadıra gelmiştim yağmurda ıslanmayım diye girdim ordaki çadırın altına bi leon cupra vardıgeleceğini burdan haber verseydin keşke yardımcı olurdum
gerçek cupra mıydı hatırlamıyorum ama gerçek olması lazımben sizin arabayı gördüm galiba orda MG Remaps'ın ordaki çadıra gelmiştim yağmurda ıslanmayım diye girdim ordaki çadırın altına bi leon cupra vardı
benim araba girişte sağ taraftaydı, çadırın ordaki gerçek leon cupraydı zaten orada beygirler havada uçuşuyorduben sizin arabayı gördüm galiba orda MG Remaps'ın ordaki çadıra gelmiştim yağmurda ıslanmayım diye girdim ordaki çadırın altına bi leon cupra vardı