VAGFest 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Festivalde tır kaldı ya la :D Millet pati ata ata çamur yaptı,meydan quattrolara kaldı :) Şaka bir yana yağmurda yağmasaydı gayet iyi festival oldu,gözümüz gönlümüz açıldı şehir hayatından.Emeği geçen herkese teşekkürler buradan.

Bu arada Sinan abi sabahtan gelip başka bir buluşmaya gitmiş,üzüldük yakalayamadığımız için.

Beklediğimizden daha iyi geçen bir festival oldu güzel eğlendik. Ama hava durumu biraz sekteye uğrattı...

Festivale gitmedim ama Golf Pickup çok hoşuma gitti sanki Wörthersee'den gelmiş gibiydi o_O.

Sinan abinin benim 118 ile yanlamasını istememi arabanın sağlığını düşünerek yok demesi de bu organizasyonun en keyifli kısmıydı :)

yetişemedim @sinan abiye :D olsun :) şöyle bi göründüm çıktım bende :D (yalnız az daha dayağı yiyodum çünkü dobloyla gitmek zorunda kaldım buluşmaya benim araba servisteydi) :D

yetişemedim @sinan abiye :D olsun :) şöyle bi göründüm çıktım bende :D (yalnız az daha dayağı yiyodum çünkü dobloyla gitmek zorunda kaldım buluşmaya benim araba servisteydi) :D

'yalnız az daha dayağı yiyodum çünkü dobloyla gitmek zorunda kaldım' nasıl ya? o_O tamam başka marka araçları almıyorduk içeriye de :)(görevli hariç)

geleceğini burdan haber verseydin keşke yardımcı olurdum :)
valla ben benim golf serviste diye gelmicektim annem dedi ki git buluşacaksan buluş maksat orda olmak değil mi dedi bende iyi bari gidelim dedim geldik işte ama :D dobloyla gelmem fiyaskoydu :D inşallah seneye artık golfle gelirim :D

ben sizin arabayı gördüm galiba orda :D MG Remaps'ın ordaki çadıra gelmiştim yağmurda ıslanmayım diye girdim ordaki çadırın altına bi leon cupra vardı
benim araba girişte sağ taraftaydı, çadırın ordaki gerçek leon cupraydı :) zaten orada beygirler havada uçuşuyordu:D

GÜNCEL OLSUN hatatat
30 Haziran Pazar günü Ömerli de VAGFEST'19 u düzenleniyor.
Kapı Açılış : 09:00
Veda : 19:00
Girişler Ücretsizdir.
İletişim : 05379187001
Grubunuza özel stand çadırı isteği ve Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.
(Lütfen Şemsiye ve Sandalyelerinizi Getirmeyi Unutmayın)
-Festival alanı içerisinde VAG Grubu dışındaki araçlar için misafir otopark alanı bulunmaktadır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...