Vale Anahtarı Kayboldu

FarukR

Asfalt Kurutucu
19 Şub 2019
40
31
595
Marka
Toyota
Merhabalar arkadaşlar, 2020 Passat aracımın master anahtarına takılı olan vale anahtarının yerinde olmadığını dün farkettim. Öncesinde servise, bakıma, yıkamacıya ve otel valesine anahtarı vermiştim. Hepsini arayıp sordum ama anahtar falan bulunmadığını söylediler. Yere düşse bir yerde, yerinden çıkabilir mi bilmiyorum. Servisi aradım 900 liraya anahtarı sipariş ederiz, anahtarla aracın içine girerler ama çalıştıramazlar dedi çaılşan. Sizce ne yapmayalım?
Anahtar toptan kaybolunca polis tutanağı akabinde kaskoya başvurulup tüm sistem değiştiriliyormuş ama sadece vale anahtarı kaybolursa ne olur?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Selamlar , saygılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: sinan-cetin

Maganda

Profesör
Beta Programı
3 Şub 2020
1,457
3
1,414
2,470
İstanbul
Marka
Volkswagen
Bu anahtar akünün bitmesi ya da kumanda pilinin bitmesi gibi durumlar için yapıldı diye biliyorum ben, sadece kapı açıp kapatmaya yarıyor aracı çalıştıramıyorsunuz valeyle bir ilgisi yok yani. Sudan falan etkilenmediği için denize girerken yanına alanlarda var. Yedek anahtarınız varsa ondaki plastik anahtarın kopyasını çıkartıyorlar 50 100 lira bir fiyata.
 
  • Beğeni
Tepkiler: FarukR
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım