Vip araç alırken nelere dikkat edilmeli?

Ertuğrul Ceyhan

Ertuğrul Ceyhan
Asfalt Kurutucu
6
20
Marka
Toyota
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Bugün itibari ile volkswagen carevelle 2011 model 140 hp vip araç buldum ve almayı düşünüyorum. Ancak vip araçlar hakkında pek bir bilgim yok. Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim?
Teşekkürler...

Elektrik tesisatında sıkıntı olmasın. Otomatik kapıları bozulabiliyor ufak tefek bir şey gibi gözükebilir ama en az 1000 TL yaptırmak. Motor şanzıman mekanik aksan zaten normalde de bakılması gereken şeyler söylemiyorum bile. Başka aklıma bir şey gelmiyor şuan hayırlısı olsun.

Merhabalar, biraz sert olacak ama sakın kurumsal bir firmadan yapılmamışsa almayın. zamanında bu tarz işler yapan bir firmayla tasarımcı olarak çalıştım ve benden istedikleri tamamen insan hayatına kasıtlıydı tabi sonra tartışarak işi bıraktım. Maliyet için her şeyi olması gerekenden zayıf yapıyorlar.

Merhabalar, biraz sert olacak ama sakın kurumsal bir firmadan yapılmamışsa almayın. zamanında bu tarz işler yapan bir firmayla tasarımcı olarak çalıştım ve benden istedikleri tamamen insan hayatına kasıtlıydı tabi sonra tartışarak işi bıraktım. Maliyet için her şeyi olması gerekenden zayıf yapıyorlar.
Teşekkürler dikkat ediyim.