Bana çok yapay geliyor hadi onu geçtim zaten adam gurbetçi çok normal ama bana yaptığı videolar bilgi anlamında ne yazıkki pek birşey katamıyor.Bunu duyduğuma üzüldüm Alaatin'i severim ben
Bana çok yapay geliyor hadi onu geçtim zaten adam gurbetçi çok normal ama bana yaptığı videolar bilgi anlamında ne yazıkki pek birşey katamıyor.Bunu duyduğuma üzüldüm Alaatin'i severim ben
Anladım. Ben uzun zamandır takipteyim . Videodan ne beklendiği önemli. Ben bilgiden çok arabaları yakından görmek için izliyorum ama bilgi de önemli. Beni tatmin ediyor.Bana çok yapay geliyor hadi onu geçtim zaten adam gurbetçi çok normal ama bana yaptığı videolar bilgi anlamında ne yazıkki pek birşey katamıyor.
Ben de sadece arabaları yakından görmek için izliyorum. Bir de Arabaların hızlanmalarını izlemek zevkli oluyo.Anladım. Ben uzun zamandır takipteyim . Videodan ne beklendiği önemli. Ben bilgiden çok arabaları yakından görmek için izliyorum ama bilgi de önemli. Beni tatmin ediyor.
Test ettiniz mi?kim ne alıyorsa alsın ben dışı makyajlı passata 318k vermezdim
gerek duymuyorum çünkü herşeyi aynı passat ile bunu tüm dünya tester'ları da söylüyor. kendim test etmedim ama bunu söyleyenlere inanıyorum çünkü aralarında matt watson gibi arabalara dürüstçe eleştiri getirenler de var. hatta passat'tan bir dezavantajı da daha ağır olması. onun kadar çevik hissettirmediği de söyleniyor. arteon her ne olursa olsun 318k para etmez.zaten fiyat şişirme. tek suç devlette değil. gayet de rline'ı ucuz olan versiyonu da 20k 25k falan indirebilirler. alanlara hayırlı olsun. bana göre kafayı peynir ekmek ile yemişler.Test ettiniz mi?
katılıyorum sizegerek duymuyorum çünkü herşeyi aynı passat ile bunu tüm dünya tester'ları da söylüyor. kendim test etmedim ama bunu söyleyenlere inanıyorum çünkü aralarında matt watson gibi arabalara dürüstçe eleştiri getirenler de var. hatta passat'tan bir dezavantajı da daha ağır olması. onun kadar çevik hissettirmediği de söyleniyor. arteon her ne olursa olsun 318k para etmez.zaten fiyat şişirme. tek suç devlette değil. gayet de rline'ı ucuz olan versiyonu da 20k 25k falan indirebilirler. alanlara hayırlı olsun. bana göre kafayı peynir ekmek ile yemişler.