O bir vw ya bisi olmaz piyasanin en iyisi oBen de su dedim de gene de sormakta fayda var
@CenkGs alt taraf gözüktüğü kadar
O bir vw ya bisi olmaz piyasanin en iyisi oBen de su dedim de gene de sormakta fayda var
@CenkGs alt taraf gözüktüğü kadar
O bir vw ya bisi olmaz piyasanin en iyisi o
Tabi canım en iyisi en güzeliO bir vw ya bisi olmaz piyasanin en iyisi o
Cok ayip cik cikrahat duramıyor
Ben burda vag olduğu için sıkıntı yok demiyom yavvv . Saka bi yana harbi orası zaten tahliye kanallarından biri Golflerde.Sıkıntı olmaaaazzzz ))
Ben burda vag olduğu için sıkıntı yok demiyom yavvv . Saka bi yana harbi orası zaten tahliye kanallarından biri Golflerde.
Gel sanayide motor atak yorgan kemiriyoz dedin usta@DuzboruDownpipe ben ne dedim sana
Tamam hocam ben yalan söylüyorum. OKHangi servis bu acaba?Biz hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık da?
Bizde hiç karşilaşmadık. Acaba hangi bayi bende merak ettim.Hangi servis bu acaba?Biz hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık da?
Hayır hocam öğrenelim de gitmeyelim yolumuz düşmesin manasında dedim yanlış anladınızTamam hocam ben yalan söylüyorum. OK
Anadolu yakası Kartal doğuş oto, hocam.Hayır hocam öğrenelim de gitmeyelim yolumuz düşmesin manasında dedim yanlış anladınız
kaskoyu bozdurmasaydınız keskeSorunu kaskodan yaptırma kararı aldım. Yağ sensörü çevresinde bir yağ kaçağı var. O yüzden sensör ve karter değişimi yapacaklarmış. Dışarıda yaptıracağımı söyledim bu seferde motorla ilgili bir şey olursa garantiye girmez diyerek tehdit ettiler.
Toplam masraf 2200TL indirimli 1800TL fiyat verdiler. Mecburen kaskodan yaptırmak zorunda kaldım. Açıkçası araca güvenmiyorum motorda bir halt çıkarsa olduğu gibi bana girecek çünkü.
Sonrasında bir kaç ay daha binip satacağım zaten. Alırım bir clio tepe tepe binerim.Cebime de para kalır.
Kasko bozulmadı, 3 hakkım daha varmış. Bozulsa mecburen cepten yaptırmak zorunda kalacaktım. Fakat hasarsızlık indirimi bozuldu tabi ki.kaskoyu bozdurmasaydınız keske