Yanlışlık olmuş yazdığımda düzeltiriyorum , ''Hondanın vw karşı üstün bir yanı bulunduğunu düşünmüyorum '' olacak.Türkiye şartlarına göre Honda'nın ne kadar kendine has sevenleri olsa da her türlü Vw, benim şahsi fikrimde fiyatlarını aradan çıkartırsak Vw hondaya göre tek eksi yanı Dsg sorunları dır tabi bir tarafdan da dsg nin de yine aynı şekilde artıları da var konfor gibi onun dışında Vw söylediklerim dışında üstün bir yanı bulunduğunu düşünmüyorum, atoprak da söylediği gibi honda Türkiye' de piyasaya sürdüğü modeller bitik.
Çok güzel cevap şahsım adına öncelikle teşekkür ediyorum.
Forum sitemize dönem dönem troll girişleri oluyor. Trollerin de en çok kaşıdığı konu vw dsg mevzuları oluyor. Bu gerçeği kabul ediyorum, ancak her üyeyi ve her konuyu trollmüş gibi değerlendirmemek gerekiyor.
Lütfen @saracer in de belirttiği gibi biraz saygı.
Şu profil fotosu yakıştı mı sana kim diyorum bu. Sinan nerde hala daha çıldırması mı derken fark ettim. Vagcı oldun başımıza sendeVolkswagen markası ( grubu değil ) rakiplerinden daha kaliteli ve hissiyatı lüx araçlar üretiyorlar, teknolojileri çok ileride ve donanım olarak zenginler.
Benim tercihim az donanımlı düşük motor teknolojisine sahip bir Honda olurdu, çünkü donanım ve teknoloji ne kadar az olursa sorunlarda o kadar az olur.
Sağlam olmayan bir şeyi sağlammış gibi insanlara önerenler çekiyorSorma çok çektim o konudan ajhfbsdhfbdsg
Çekerim altıma nsx 580 hp hibrit.Gelene tokat gidene tokat .Arteon ney yaKardeş adam sınırsız para demiş iyi okuyun
çekerim altına 2bin dizel 4x4 arteon gelene tokat gidene tokar
Türkiyede varmı o araçÇekerim altıma nsx 580 hp hibrit.Gelene tokat gidene tokat .Arteon ney ya
Her türlü segementte karar değişir.Yalnız şu var Honda'da araç çeşitliliği VW kadar çok olmadığından segment elemek zorunda kaldım özellikle rakibi yok, Passat'ın da Honda bazında.(Accord şu an TR'de sıfır halde satılmıyor.)
@Samed M. gibi yaklaşacak olursam.(Yeni Modellerden) Genel mana da pratik araçlar için VW, spor araçlar için Honda.Civic Sedan'ı Jetta'ya yeğlemek isterdim ama ne yazıkki göçük var.Onun haricinde Civic HB ve VW Golf arası tercihte çok zorlandım.DSG etkili oldu bir de keşke manuel olsa şu Civic HB o zaman gönül daha rahat olurdu Civic HB seçerken(182 bg'İ tamamen kullanabilirdim).Polo konusuna gelince de yeni kasada bayağı bir değişim olmuş o sebepten Jazz'a nispeten daha başarılı bence.CR-V Tiguan konusuna gelince de genel olarak SUV tercih etmiyorum ama yine de böyle seçerdim
Honda NSX vs Audi R8
Honda Civic Type R vs Volkswagen Golf R
Honda Civic HB vs Volkswagen Golf
Honda Jazz vs Volkswagen Polo
Honda Civic Sedan vs Volkswagen Jetta
Honda CR-V vs Volkswagen Tiguan
Honda, Türkiye de piyasaya sürdüğü modeller ile bitik, ağlayanı yok.
Jazz ı bilmem, iyi olabilir ancak gayette pahallı diye biliyorum ... diğer modeller arasında segmentinde zirveye oynayan araç bence yok... Türkiye şartlarına uygun motor ve şanzıman eşeleşmeleri pek iddalı değil... buradaki amiral gemisinde (civic) çok önemli işçilik ve montaj sıkıntıları var....bende severim Hondayı, ama motorsiklet modelleri bile daha iddalı Türkiyede... kusura bakmayın ....
Vw de kim ne derse desin, Türkiye ve aslında dünyada satış yaptığı ülke ihityaçlarına en iyi adapte olan marka ...
aga 3 adet satıdı smdiye kadar. biri sariyerde bir abimizde. digeri intercity istanbulpark ın sahıbınde digeri tr de ama et mekanı belli degil.Türkiyede varmı o araç
SeatAşkŞu profil fotosu yakıştı mı sana kim diyorum bu. Sinan nerde hala daha çıldırması mı derken fark ettim. Vagcı oldun başımıza sende
hocam hondanın tr pazarında ciddi bir takipci ve musteri kitlesi var gormezden gelinmez. su an %10 luk bir pazar payı var diyebiliriz. jazz b segmenti bi arac ve kıyaslanan polo,yarıs, clio, corsa ya gore donanımsal olarak aracta neredeyse yok yok. otomatik cvt sanzıman, 1,3ivtecbenzinli motor ,102 beygir guce sahıp. tartısmasız bunların arasında lider.
diger modeller arasında segmentinde zirveye oynayan bir arac yok demek ben otomobilden anlamıyorum demekle es değer bana gore. hondanın en top aracı su an nsx dir. rakıplerini sayarsam belki hafızayı tazelemis oluruz. r8, 488 gtb, huracan, amg gt, mclaren, gt, lc500h. nsxin ozelliklerine bakınca ne demek istedigim anlasılır diye dusunuyorum.
motor ve sanzıman eslesmeleride gayet basarılı ki cvt sanzımann dsg ye gore artılarını sayabiliriz.
hondanın motorsiklet ve diger teknolojik alanlarıdakı basarıları zaten malumumuz. tüm alanlarda kendini gteknolojik olarak gelistiren baska bir otomobilde de markalasmıs firma yok. saygılar