Kızlar hakkında az buçuk güvenim vardı zaten kökten hadım edildi böylelikle...Şirokko denince böyleleri canlanır olmuştu gözümüzde.
Bakalım yeni kurban kim olacak.
Bu apaciler bu arabaları alacak parayı nereden buluyorlar onu çözemedimbu ne be
Korkmaya gerek yok aslında o kadar kızların da aklı başında eğitimli ve çalışkan iyi aile çocuğu olanları var herkes bu muptezeller gibi degilKızlar hakkında az buçuk güvenim vardı zaten kökten hadım edildi böylelikle...
Miras hile hurda hırsızlık dolandırıcılık vs çalışan adamın böyle şeyler yapacak zamanı bile olmazBu apaciler bu arabaları alacak parayı nereden buluyorlar onu çözemedim
O apaçi kızların önünde dans ettiği scirocco %99 pertten dönme çünkü..Bu apaciler bu arabaları alacak parayı nereden buluyorlar onu çözemedim
Söylediğine göre dünyanın en iyi spor otomobiliymiş. Açıklamadaki destanı özetlersek en iyi spor araba, dsg sorunlu olduğu için manuel almış, manuel zevkli olduğu için manuel almış, garajda saklayarak zevk almış, dünyanın en iyi arabasını manuel alıp 1 yıl garajda saklayarak kullanmadan zevk almış. Nokta çizik ve hatta toz bile olmadığı için orgazm olmuşKullanıcı kitlesi tam olarak şu kafa yapısındaydı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siz-bu-doluluk-turkiye-de-yok-485518707/detay
Söylediğine göre dünyanın en iyi spor otomobiliymiş. Açıklamadaki destanı özetlersek en iyi spor araba, dsg sorunlu olduğu için manuel almış, manuel zevkli olduğu için manuel almış, garajda saklayarak zevk almış, dünyanın en iyi arabasını manuel alıp 1 yıl garajda saklayarak kullanmadan zevk almış. Nokta çizik ve hatta toz bile olmadığı için orgazm olmuş
ilk 3 satırı okuduktan sonra tırnaklarımı yemeye başladım, elim ayağım titredi. Düzensiz, saçma boş kendini tekrar eden cümleler.Kullanıcı kitlesi tam olarak şu kafa yapısındaydı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siz-bu-doluluk-turkiye-de-yok-485518707/detay
ilk 3 satırı okuduktan sonra tırnaklarımı yemeye başladım, elim ayağım titredi. Düzensiz, saçma boş kendini tekrar eden cümleler.
Azalarak kimseye zarar vermeden tamamen yok olurlar umarım.
Şu araba ilk çıktığında çok beğeniyordum, ne hale getirdiler...
Kardeşimle biz de düşünüyorduk 2 yıl öncesine kadar ama kullanıcı kitlesinden dolayı vazgeçtik..Bu kadar sevilen ancak kullananlar sebebiyle bu kadar irrite edici bir otomobil daha olmamıştır
10 kişiye sorsan 8 tanesi sırf bu tip insanların elinde diye sevdiği bu aracı almaktan vazgeçmiştir