Volvo S40 II 1.6d

Teşekkür ederim hocam. Accordun kurulumu güçlü basslar yerine genel olarak daha temiz ve berrak ses üzerineydi. Onunla orta-düşük ses seviyelerinde berrak keyifli müzik dinlenebiliyordu. Bu araç daha çok bangır bangır basslı ses dinlemeye teşvik edecek bir kuruluma sahip. Bassların kalitesinin yanında şu cıstak cıstak tizleri de Accordaki gibi net olsa bu sistem tadından yenmezmiş.😃
Tamamen üreticinin belirlediği karakterle alakalı işte. EQ ayarlarından 1-2 değişiklik yapabilirsin tizleri arttırmak gibi ama bariz bir kalite farkı oluşturmayacaktır. Ama en azından tok, güçlü bass ve eğlenceli ses deneyimine sahip öyle düşün. Bizim güncel araçlardaki kağıt hoparlörler tam bir leş. Benzinlikte satılan uyduruk kulaklıklar neyse bunlardan da gelen ses o :D

Güle güle bin abey
Teşekkür ederim Alkıncım sağol varol. İnşallah 159 ile de en kısa sürede bir araya gelelim hayırlı olsun diyelim. Buluşmayı dört gözle bekliyorum😄

sorunsuz kullanmak nasip olsun,

direksiyon sertliği focus'ta değişebiliyordu. Durağan hâldeyken yol bigisayarından seçeneklerin çıkması lazım. Spor'a alınca baya keskinleşiyordu tepkiler.
Teşekkür ederim hocam. Sanıyorum ki focus ve s40 araçlarımızda elektrik destekli direksiyon sistemi var. Ancak volvonun menüsünde sertlik ayarına yönelik bir menü bulunmuyor. O focusa özgü bir özellik belli ki.

Buradan da tekrar hayırlı olsun demiş olayım kazasız belasız kullanman dileğiyle. Genel olarak içinde bulunmaktan keyif aldığım tasarıma ve konfora sahip, motor sesi yalıtımındaki şikayetin de bence biraz motorun aşırı gürültülü olmasından. Aynı motorlu farklı marka araçlara göre seninki bir tık iyi gelmişti bana hatta öyle diyim
Teşekkür ediyorum Toprak hocam cümlemize. Aynı motora sahip diğer araçların kabindeki motor gürültü seviyesini deneyimleme fırsatım olmadı ancak motorun çok gürültülü olduğu bir gerçek. Dışarıda durulduğu zaman bu fark ediliyor. Volvonun elinden geleni yapmış olduğunu düşüneceğim eğer durum böyleyse😃

Hayırlı olsun, zamanında alternatifsiz.. Aslında bir bakıma tam benim spec 😋 Jaguar X-Type 2.0.. Ya şunun 1.6'sı olsa da.. Heh S40 🇸🇪

1000071599.gif

Ben de hep zamanında.. zamanında diyorum. O şeyden, millet bilmiyordu ya. Ondan güzel oluyordu 🤓 W204, E90, B7 A4.. Bu. A4 daha da gariban dostu ama yürümüyor 🥲

Düşün, 2008'de Focus 1 - Astra G - Golf 4/Bora binen bir havalardayken.. Sende bu var 😎 Mazot ucuz, 2 kat tork var 🚬

2002 senesinde 1.6 Bora Pasific, 2012 senesinde Volvo S40 1.6D, şimdi de Alfa Romeo Tonale/Jeep Compass..

1000071600.jpg

Denizde kum bizde araba ya :D kardeşimin arabası , oda bahsetti gidelim edelim afyona diye ama ben geri vitese taktım ne yapacaz kimi tanıyorsun dedim mantıklı geldi sanırım birde git gel 80 litre benzin yeriz herhalde :D
Muhtemelen ben orada olacağım 😅

Tamamen üreticinin belirlediği karakterle alakalı işte. EQ ayarlarından 1-2 değişiklik yapabilirsin tizleri arttırmak gibi ama bariz bir kalite farkı oluşturmayacaktır. Ama en azından tok, güçlü bass ve eğlenceli ses deneyimine sahip öyle düşün. Bizim güncel araçlardaki kağıt hoparlörler tam bir leş. Benzinlikte satılan uyduruk kulaklıklar neyse bunlardan da gelen ses o :D
EQ benim şikayet ettiğim konuya çare olmuyor maalesef. Çok da anlamadığım için tarif de edemiyorum ama siz az çok anladınız sanıyorum.😄 Yine de dediğiniz gibi güncel modellerden veya standart ses sistemlerinden daha eğlenceli.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir dönem sanırım 5 vitesli dizellerde 5. vites 90 km hıza ayarlı olması eğilimi vardı bir çok üreticide.
Teşekkür ediyorum hocam. 90 km/h ile gidildiği takdirde çok tasarruflu yolculuk yapma potansiyeli var gerçekten. 1900 gibi bir devre tekabül ediyor.

Hayırlı olsun, zamanında alternatifsiz.. Aslında bir bakıma tam benim spec 😋 Jaguar X-Type 2.0.. Ya şunun 1.6'sı olsa da.. Heh S40 🇸🇪

Ekli dosyayı görüntüle 56280

Ben de hep zamanında.. zamanında diyorum. O şeyden, millet bilmiyordu ya. Ondan güzel oluyordu 🤓 W204, E90, B7 A4.. Bu. A4 daha da gariban dostu ama yürümüyor 🥲

Düşün, 2008'de Focus 1 - Astra G - Golf 4/Bora binen bir havalardayken.. Sende bu var 😎 Mazot ucuz, 2 kat tork var 🚬

2002 senesinde 1.6 Bora Pasific, 2012 senesinde Volvo S40 1.6D, şimdi de Alfa Romeo Tonale/Jeep Compass..

Ekli dosyayı görüntüle 56281
Bekar ve sedan car lover spec diyebilir miyiz😅 Şehir içinde pratik sedan. Bunun halefi de a3 sedan benim için. Ben öyle konumlandırıyorum.

Dizelin o torku ve kafa kaldırma hissi keyifli. Takribi 2009 dan beri 1.9 dci içerisinde yolculuk ettiğim için kendini aratıyordu tabii.