arkadaşlar merhaba 1 tane araç var bayinin elinde 2016 r design full araç 115.000 tl ye yarın almayı düşünüyorum sizinde fikrinizi alayım dedim. Lütfen öneri ve tavsiyelerinizi acil bi şekilde belirtirmisiniz bu akşam karar vermem gerekiyor
aisin in 6 ilerisi sanırım xc60 da 8 ileri aynı şekildeyse tek kelimeyle mükemmel xc60 testinde de anlatılıyor.Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler mavi.renk. ama araç çok iyi hissettirdi bide fiyat avantajı vardı değerlendireyim dedim. Şanziman nasıl sarsma vs gibi durumlar varmı
Arabayı test edenlere almıyorsunuz ki, kendinize alıyorsunuz. Son aşamaya geldiğinizde sizin için yeterliyse, testlerde söylenenleri düşünmeyin Tez zamanda hayırlı olsun demeyi, garaj başlığı altında açacağınız konuyu görmek isterizArkadaşlar bugün aracı test ettim çok memnun kaldım performansı ve konforu beni tatmin etti. Ama testlerde konforsuz gibi kelimeler duydum. Fakat binince yeterli geldi
Hocam makyajlı olanı mı? Thor farlı olanı diyorumÇok teşekkürler inşallah hafta sonuna kadar arabayi hazirlayacaklar.