Vosvos Restorasyon Hakkında

ken59

Kenan
Senkromeççi
12 May 2024
6
9
70
Ankara
Marka
Seat
Herkese selamlar. 1974 model bir 1303 S toplama arefesindeyim. Yıllardır otomobil sevdalısı olsam da, ustalarla ve sanayiyle uğraşmanın zorluğu gözüme korkutucu geliyor. Aniden çıkan bir durum olduğu için maddi olarak beni zorlayacak herhalde :) Maalesef ki aracın taban sacı çürük, taban komple toplanacak. Aracı Ankara’da toplamayı düşünüyorum. Araç şu an farklı bir şehirde, bayram sonrası çekiciyle getirmeyi düşünüyorum. Toplamaya başladıktan sonra belki de bu başlığın altında bilgilendirme amaçlı bir yazı yazarım. Daha önce böyle bir tecrübesi olan, önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Önerilerinizi beklemekteyim, şimdiden teşekkürler.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock

ken59

Kenan
Senkromeççi
12 May 2024
6
9
70
Ankara
Marka
Seat
@alkın hocamla instagram üzerinden konuştum, hatırlayacaktır mutlaka. Haftasonu ustamızla kulaklarını da çınlattık kendisine çok teşekkür ediyorum :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım