Araç 8 aydır yatıyormuydu ?8 ay sonra ilk defa bindim. Tekrar bi kilometre kontrolümüzü bırakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 45607
Aktif kullanıcısı değişimi diyelim.Araç 8 aydır yatıyormuydu ?
Bu arada dikkatimi çekti hocam. Dizel focuslarda hararet ibresi tam ortadaki çizgi olan 90 derecenin bir tık altında durur. Yani ideal çalışma sıcaklığı budur. 90'in üstüne çıkmaz. Fotonun açısı yaniltmiyorsa hararet 90in bir tık üstünde gösteriyor. Aracın kmsi de malum. Müşürü ya da soğutma tertibatini bir kontrol ettirin derim.
Açıdan değil gibi şu an şehir dışındayım dönünce ilk fırsatta baktırayım. Su eksiltmeyi kesti ama yine de kontrol şart. Teşekkürler ilginiz için ben dikkat etmemiştimBu arada dikkatimi çekti hocam. Dizel focuslarda hararet ibresi tam ortadaki çizgi olan 90 derecenin bir tık altında durur. Yani ideal çalışma sıcaklığı budur. 90'in üstüne çıkmaz. Fotonun açısı yaniltmiyorsa hararet 90in bir tık üstünde gösteriyor. Aracın kmsi de malum. Müşürü ya da soğutma tertibatini bir kontrol ettirin derim.
Rica ederim hocam. Bana da foto açısından değilmiş gibi göründü. Dediğiniz gibi ilk işiniz kontrol etmek olsun. Altta alıntıladığım Baran arkadaşın paylaştığı fotodaki gibi ortadaki 90 derece çizgisinin 1 tık altında durmalı. Daha üstünde duruyorsa ya müşür bozuktur ya da su kaçırıyordur ve motor soğutmakta zorlanıyordurAçıdan değil gibi şu an şehir dışındayım dönünce ilk fırsatta baktırayım. Su eksiltmeyi kesti ama yine de kontrol şart. Teşekkürler ilginiz için ben dikkat etmemiştim
Ekli dosyayı görüntüle 45495Ekli dosyayı görüntüle 45496
Allah şirket araçlarına zeval vermesin
2017 Ford Focus 1.5 TDCİ Trend X Otomatik.
Motor şanzıman hala iyi durumda ancak kaporta biraz ezilmiş haliyle.
Bugün itibariyle 2000km oldu. Yaptığım her kilometreden o kadar zevk alıyorum ki üstünden inesim gelmiyor
Aslında 261.000 ama bazen böyle utanıyor, göstermiyor