Hocam b7 sahibiymişsiniz. 1.6 dizel mi?Ekli dosyayı görüntüle 38349
2017 Aralık'ta 90 binde almıştım. Yol arkadaşlığımız devam ediyor. Yaşanmışlık arttıkça arabayla daha bütünleşildiğini hissediyorum.
Sirayla dusus yasanmis gibi resimler hocam. Alfa nin ikonik gostergeleri , qq nun eh denecek gostergeleri ve biraz eski gorunen kia. Iclerinden alfa yi merak ettim neden yollarinizi ayirdiniz :/Alfa Romeo Giulietta benzin 12 model
Ekli dosyayı görüntüle 38380
Nissan Qashqai benzin 18 model
Ekli dosyayı görüntüle 38381
Kia Sportage dizel 19 model
Ekli dosyayı görüntüle 38382
Kilometrelerden de belli olduğu üzere takıntı demeyeyim ama tercih olarak hep düşük km önceliğim var. Nispeten saçma ama işte ne yapalım.
Kia'nin ki en zayıf gösterge gerçekten. Gösterge ortası yol bilgisayarı ekranı da bayağı detaysız. QQ iyiydi bu konuda.Sirayla dusus yasanmis gibi resimler hocam. Alfa nin ikonik gostergeleri , qq nun eh denecek gostergeleri ve biraz eski gorunen kia. Iclerinden alfa yi merak ettim neden yollarinizi ayirdiniz :/
Evet hocam yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. 1.6 TDI DSG. İzmir şehir içi 6 yı bulmuyor. Uzun yolda ise 5.2 - 5.3.Hocam b7 sahibiymişsiniz. 1.6 dizel mi?
Ve öyleyse kaç litre yakıyor?
Yinede alfa nin ruhu yeterdi yahu. Qq nun yol tutusu torsiyona ragmen cok begenilmesine ve geyik testinde baya iyi olmasina ragmen ben iyi bulmuyorum. On taraf vag grubu gibi hissiz ve dengesiz , arkasida malum tutunma zorlugu. Ama alfa muhtemelen daha iyidir en azindan. ( qq yu suv olarak dikkate almiyorum elbette )Kia'nin ki en zayıf gösterge gerçekten. Gösterge ortası yol bilgisayarı ekranı da bayağı detaysız. QQ iyiydi bu konuda.
Alfa aslında sattığıma çok üzüldüğüm bir araç oldu. Çok sertti araç, arka bağımsız ama konforsuz ve sert. yani o kadar ki dayak yemiş gibi oluyordum biraz kullanınca. Mesela Qashqai'yi İzmir'den alıp geldim eski yoldan. Direk dediğim şuydu Alfa ile gelseydim o gün dinlenmek zorunda kalırdım. QQ sonrası hiçbir şey yokmuş gibi devam ettim.
Maşallah hocam baya az yakıyormuş.Evet hocam yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. 1.6 TDI DSG. İzmir şehir içi 6 yı bulmuyor. Uzun yolda ise 5.2 - 5.3.
Ben hiç o değerleri görmedim. Sizin aracınız baya fazla yakıyormuş. Enjektör vs. kontrolü yaptınız mı?Maşallah hocam baya az yakıyormuş.
1.6 Tdi manuele sahibiz. Aile aracımız.
12.8 yakıyor yaktığı kadar da gidiyor.
Uzun yolda 8 civarına düşüyor. Yaşadığımız bölge çok trafikli bundan baya kaynaklanıyor.
İlk aldığımızda 163 bin kilometrede idi. Nasıl bir yakıt alındı bilmiyorum. Arabayı ilk aldığımızda gitmiyordu resmen. Shelle gidip fulledik ve araba birden açıldı. Resmen araba gitmiyormuş dedik , zaten o zamanlar enjektörler şakırdıyordu. O yakıtı yakamıyordu çiğ atıyordu. 2 würth katkısıyla baya baya ses azaldı ve araba baya açıldıBen hiç o değerleri görmedim. Sizin aracınız baya fazla yakıyormuş. Enjektör vs. kontrolü yaptınız mı?