Hangi arabayla yaptın abi?299 Km/hr navigasyonda gosteren deger almanya otobani
Hangi arabayla yaptın abi?299 Km/hr navigasyonda gosteren deger almanya otobani
Hangi arabayla yaptın abi?
1.3 e bi yazılıp dpf kat egr iptali sonra bir düz boru yazılım şart bro2011 corsa d 1.3 cdti yokuş aşşağı 190 düz yolda 160ı geçmiyor
2003 corsa c 1.7 dti yokuş aşşa yukarı düz duvar farketmez her yerde 205 kesici
2011 doblo 3 kişi bagajlı 140![]()
Bide turbo1.3 e bi yazılıp dpf kat egr iptali sonra bir düz boru yazılım şart bro
dur lan turbo sonra bunları yap bi gör ne oluyoBide turbo
benim o 110da zaten memlekette dümdüz yol var bizim köye giden orda yaptım istanbulda kullanmıyorum çok nadir pazar günleri hevesimi almak içinPanpa ehliyeti almadan yoğun trafik olan yerlere ya da anayollara çıkmamanı tavsiye ederim çünkü bedeller çok ağır oluyor. Hem ehliyetsiz sürmenin cezası çok yüksek hem Allah korusun bir kaza vs durumunda bütün suç sana kalır. Bir insana çarpıp öldürürsen ehliyeti olan biri kaza olarak yargılanıyor, ehliyetsiz olan biri cinayet olarak( ben böyle öğrenmiştim büyük ihtimal doğrudur) belki sen de biliyorsundur yaşın küçük değil ama ben hatırlatmak istedimehliyet alana kadar ben 100ü geçmedim bile
2.0la 195i geçememesinde de bence sınırlayıcıdan ziyade aerodinami etkili olabilir. Sonuçta çok büyük ve aerodinamik açıdan zayıf bir araba bir yerden sonra rüzgar tutuyordur. (biraz tahmini bir düşüce bu belki de sınırlayıcı vardır) bu arada 2.0 dediğin eski 140lık mı yeni 102lik mi ?
Ben 1.4 140 lıkla ibreye tur attiran bile gördümOpel insignia gibi geniş olan ve tasarımı sürat aracı olmayan bi araca 271 yazınca tepem atıyor. Kanıtla diyorum çocuğa işi yokuşa sürüyor. Troller her yerde
Mobil
Ben babami rusyadayken 4.4 v8 S80 le 260 a ibreyi dayadigini godugumde cok sasirmistim2013 peugeot 308 1.6 hdi 92 bg manuel bolu taraflarında hafif eğimli yolda babamı böyle bir hızda yakaladım şahsen çok şaşırmıştımEkli dosyayı görüntüle 4349
Aynen öyle araç 150den sonra güven vermiyordu. Kimseye tavsiye etmem fio ile 150nin üzerine çıkılmasını. Yaptığım en yüksek hız egea ile 200 oldu ancak limitöre takılıp takılmadığımı bilmiyorum sapağa gelmiştim.Gozumu karartip 1.3 95 lik fiorinoyla 170 yaptim bi köprü bağlantisinda bi sektimsonra 150 den yukari gitmeye korktum