Yaz tatilinde Antalya Bölgesinde Herşey dahil otel tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba beyler,
Uzun soluklu road tripler yerine Her Şey dahil bir otelde konseptinde kalacak pahalı olmayan hakkını veren tavsiye edeceğiniz oteller nelerdir.

Sunrise Park Resort & Spa Manavgat / Antalya
Mc Arancia Resort Alanya / Antalya
Antalya'da gittiğim oteller. İkisinde de memnun kaldım. Sunrise daha iyi ama.Erken rezervasyonla uygun fiyata gidebilirsin.

kamelya world selin hotel side çolaklı, 2014 ve 2015de oraya gittik, çoluk çocuk gidilecekse fiyatına göre bence iyi otel ama sadece selin otel iyi diğer kamelyalar çok randımanlı değil :) onun dışında eğitim için antalya yöresinde 5yıldızlı bayaa bi otele gittim, sezon dışı olduğundan mıdır nedir çok randımanlı değillerdi o yüzden onlar hakkında bşey yazmak istemiyorum :)

ben bir turizm şirketi yöneticisi olarak bu tip tavsiyeler verilirken müşterinin nasıl bir arayışta olduğunun, bütçesinin ve gideceği tarih aralığının önemine dikkat çekmek istiyorum :)

Para olsa gidilecek en iyi otel Regnum ama pahalı olmayan diyince işin içine tarihler falan giriyor. Biraz daha detay verir misin Ali abi?

Eylul ayi ortasi iki kişi bir bebek 3000 4000 limit. Yolu arabayla halledecegim. Aquapark olursa iyi olur.
Bagaj fazla olmayacaksa ve Havaalanı otele çok uzak değilse Uçak ta mantıklı olmaz mı hocam ? Arabayla antalyaya 10saat gibi bir sure direksiyon sallayacaksiniz dinlenmeniz lazım , stres te olur aynı zamanda , yorgunluk ta olur . Bileti önceden alırsanız hava yolu daha ekonomik bile olabilir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben nisan için Antalya'ya şimdiden bilet aldım. Gidiş dönüş 110tl bence arabayla gitmeye değmez.

Bagaj fazla olmayacaksa ve Havaalanı otele çok uzak değilse Uçak ta mantıklı olmaz mı hocam ? Arabayla antalyaya 10saat gibi bir sure direksiyon sallayacaksiniz dinlenmeniz lazım , stres te olur aynı zamanda , yorgunluk ta olur . Bileti önceden alırsanız hava yolu daha ekonomik bile olabilir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben nisan için Antalya'ya şimdiden bilet aldım. Gidiş dönüş 110tl bence arabayla gitmeye değmez.

Benim icin tatilin en keyifli yani %95 sürüştür. Ben denizden havuzdan tembel tembel yatmaktan pek zevk almam.

5 yıldızlı otele arabayla gitmek bence hem sana hem bebeğe gereksiz eziyet. 1 saatte Antalya'ya gidilir, ordan da otel servisiyle otele geçilir. Cornelia Diamond'ı tavsiye ederim, erken rezervasyonla fiyat istediğin seviyeye gelebilir. Yoksa biraz tuzlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...