Yazılım araca zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esco

Davidphomi
Elit Apaçi
200
40
Marka
Suzuki
Arkadaşlar 2CR adında bi şirket var bilen bilir belki servis yazılım vs yapıyolar. Çok güzel sonuçlar alıyolar gerçekten youtube da kanalları var bende denk geldikçe izliyorum. Ortalama 30 beygir artış oluyor tork ne kadar yükseliyor bilmiyorum ancak yaptırmayı düşünüyordum. Önerir misiniz yaptıran var mı?

Aracınız nedir? Normalde sorunu pek olmayan bi araçsa "BENCE" yapılabilir bakım aralığını kısaltıp dikkatli kullanmak şartıyla. Ama normalde sorun potansiyeli yüksek bi arabaysa hiç bulaşmayın derim

Son düzenleme:
Opel Astra '' J '' kasa
Her hafta yaptıkları araç, çevremde de bikaç tane yaptıran oldu yıllar önce 1.3 cdti ve multijet araçlara sorun yaşamadılar hepsi de yazılımlı olarak sattı araçlarını sattıklarında bi sorun yoktu ama en uzun tecrübe 2.5 yıl çevremde o yüzden uzun dönemde bişey diyemem. İllaki yıpranmayı artıracaktır ama bunu da göz önüne almalısınız. ankaradaki 2cr nin kendi arkadaşında 1.3cdti astra h var yanılmıyorsam çok uzun km lerdir yazılımlıydı o da bi örnek olabilir

Yazılım zararlı yada zararsız demek yalan olur... fakat aracın yıpranmasını hızlandırıp kullanma ile birleşince etkiye tepki hesabı adamın 150000 km yaşadığı sorunu 100000 de yaşayabilirsiniz

Firmalardaki muhendislerin yapmadiklarini dusunemediklerini yazimlimla aliyorlar .amac sadece optimum calisma prensibini degistirmek . Motorlar fabrikadan gelirken belirli emisyon sicaklik rakim vb degerlere maks dayanacak sekilde gelir. Tek yaptiklari bunlari degistirmek aslinda. Mantiklimi degilmi siz karar verin

Opel konusunda kesinlikle 2CR başarılı ve yaptırın derim. Burada bayileri olsa kesinlikle yaptırırdım.

Farklı sitelerde birçok yorumda gördüğüm kadarıyla insanlar Alfa romeoya, dsg şanzımana, LPG’ye vs gösterdiği sorunlu önyargısını çelişkili şekilde yazılıma göstermiyor. Gerek aracın sağlığı, gerek çevreye karşı olan zararları sebebiyle bence bulaşılmamalı. Ayrıca sıfırdan araç üretebilen mühendislerin kafası ayaküstü 30 beygir alacak kadar çalışmıyor mu bunu da sorgulamak lazım

Son düzenleme: