Yeni Auris İlk Test Videoları

Toyota'nın yeni nesil dış&iç tasarım dilini beğeniyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok aradayım. Bi beğeniyorum bi beğenmiyorum. Garip bi tasarım yapmışlar. Önden bakınca güzel arkadan bakınca allah affetsin diyorum ama kimi modelde tam tersi oluyor :D:D bilemedim. Yeni Auris düzgün motor seçenekleri ile iş yapabilir gibi duruyor, görecez.

Ben yeni Toyotaları çok beğendim kendi adıma. Sürüşünü de biraz daha zevkli yaparlarsa nefis olur

Benim için fazla iddialı ve abartılı tasarımlar bunlar. Fakat kişisel olarak şunu diyebilirim ki şu açık mavi rengin yerine, videonun sonundaki koyu renk ( siyah sanırım ) otomobilin yakışıklı mı tipsiz mi diye arada kalınan sorusunu yakışıklıya doğru çevirmeye yetiyor. Bu otomobilin yakışıklı görünmesi için koyu renk şart diye bir hisse kapıldım.

Benim için fazla iddialı ve abartılı tasarımlar bunlar. Fakat kişisel olarak şunu diyebilirim ki şu açık mavi rengin yerine, videonun sonundaki koyu renk ( siyah sanırım ) otomobilin yakışıklı mı tipsiz mi diye arada kalınan sorusunu yakışıklıya doğru çevirmeye yetiyor. Bu otomobilin yakışıklı görünmesi için koyu renk şart diye bir hisse kapıldım.
Çift renk piyasaya Rav4-Chr-Yaris de olduğu gibi sunulacak.Tabiki gri-siyah-beyaz ı da bol bol göreceğiz gibi

Çift renk piyasaya Rav4-Chr-Yaris de olduğu gibi sunulacak.Tabiki gri-siyah-beyaz ı da bol bol göreceğiz gibi
Çift renkli halini görünce bir kez daha düşünürüm tabii ki ama 22.57'de ki renk otomobili daha yakışıklı göstermiş açık mavi renge göre. Yani en azından benim hissim bu yönde :D

Çift renkli halini görünce bir kez daha düşünürüm tabii ki ama 22.57'de ki renk otomobili daha yakışıklı göstermiş açık mavi renge göre. Yani en azından benim hissim bu yönde :D
Net katılıyorum pastel renkler iddialı tasarımına ayak uyduramamış.Mat tonlar daha gideri var duruyor

M20A-FKS kodlu 2,0 atmosferik motorunda 13:1 sıkıştırma oranı mevcut.Skyactiv teknolojisine benzer bir uygulama bulunuyor.Sadece tasarım olarak değil motor teknolojisinde güncel jenerasyon Mazda 3 le çok benzer yönleri var gibi duruyor

Tekerlek iz mesafesi bir önceki aurise göre 4 cm; Toplam uzunluk 4 cm; Toplam genişlik 3,5 cm artarken.Yerden yüksekliği 2,5 cm yere yaklaşmış

Otomatik modelinde paddle shiftlerle geliyor 6 ileri cvt şanzıman. Launch control var. Kullanılan TNGA-C altyapısıyla şase rijitliği bir önceki aurise göre %60 iyileşmiş.

Son düzenleme:
Bir Toyota'cı olarak eski monotonluktan çıkmalarını, çağa ayak uydurup göze hoş gelen tasarımlar yapmalarını ayakta alkışlıyorum. Bence başarılı olmuş, sıfır fiyatlarını 3'e katlamazsa bi 5-6 sene sonra alabileceğim araçlar arasına girdi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...