Son düzenleme:
Çift renk piyasaya Rav4-Chr-Yaris de olduğu gibi sunulacak.Tabiki gri-siyah-beyaz ı da bol bol göreceğiz gibiBenim için fazla iddialı ve abartılı tasarımlar bunlar. Fakat kişisel olarak şunu diyebilirim ki şu açık mavi rengin yerine, videonun sonundaki koyu renk ( siyah sanırım ) otomobilin yakışıklı mı tipsiz mi diye arada kalınan sorusunu yakışıklıya doğru çevirmeye yetiyor. Bu otomobilin yakışıklı görünmesi için koyu renk şart diye bir hisse kapıldım.
Çift renkli halini görünce bir kez daha düşünürüm tabii ki ama 22.57'de ki renk otomobili daha yakışıklı göstermiş açık mavi renge göre. Yani en azından benim hissim bu yöndeÇift renk piyasaya Rav4-Chr-Yaris de olduğu gibi sunulacak.Tabiki gri-siyah-beyaz ı da bol bol göreceğiz gibi
Net katılıyorum pastel renkler iddialı tasarımına ayak uyduramamış.Mat tonlar daha gideri var duruyorÇift renkli halini görünce bir kez daha düşünürüm tabii ki ama 22.57'de ki renk otomobili daha yakışıklı göstermiş açık mavi renge göre. Yani en azından benim hissim bu yönde
Hocam civic te yol tutuş dışında öyle ahım şahım bir numara da yok bana kalırsa. Bu araç onu geçebilirHonda civic hb yerine neden bunu tercih etmeliyim ?
Bence civic hb daha üstün
Otomatik modelinde paddle shiftlerle geliyor 6 ileri cvt şanzıman. Launch control var. Kullanılan TNGA-C altyapısıyla şase rijitliği bir önceki aurise göre %60 iyileşmiş.
Cvt de launch control öyle düşününce daha iddialı olmuş dedirtiyorAuris’te launch control ?
Vay be iddiali olmus
Cvt de launch control öyle düşününce daha iddialı olmuş dedirtiyor
Tork konvertörlü cvt bunlar.Tork konvertörü kitliyor optimum devirde klasik tk işiCvt’de launch nasil oluyor o da enteresan
Tork konvertörlü cvt bunlar.Tork konvertörü kitliyor optimum devirde klasik tk işi
https://otopark.com/forum/threads/yeni-nesil-cvtler.4753/Tork konvertorlu cvt diye bir seyi ilk defa duydum