Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Tamamen yenilenen Citroen C4, markanın düzenlediği online lansman ile tanıtıldı. Yeni C4 ve elektrikli e-C4, SUV standartlarındaki boyutları ve agresif tasarımı ile dikkat çekiyor!
Fransız otomobil üreticisi Citroen, kompakt hatchback segmentindeki C4 modelini tamamen yeniledi. Ayrıca C4’ün tamamen elektrikli bir versiyonu olan Citroen e-C4 de duyuruldu. Citoren’in yeni tasarım dilini tamamen yansıtan model, SUV standartlarında büyük çaplı tekerlekleri ve kişiselleştirme seçenekleri ile dikkat çekiyor.
Fransız marka, yeni C4 ile gelen programlanabilir hidrolik süspansiyon, Advanced Comfort koltuklar ve Smart Pad desteği gibi teknolojilerini de tanıttı. Citroen Advanced Comfort özelliği 20 adet sürüş destek sistemi ve gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerini bizlere sunuyor. Ayrıca yeni Citroen C4’ün aerodinamik açıdan oldukça başarılı olduğunu da belirtelim.
citroen-c4-et-e-c4.jpg
...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,914
2
24,209
5,320
İzmir
Marka
Toyota
O kelebek camı gibi C sütunu tarafındaki camı arka kapı camlarıyla bütün yapıp arka camların açılışını iptal etseler dakka durmaz aldırırdım
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım