yeni civic sedan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmethakantarhan

Profesör
652
1.5 turbo yine hayal mi oldu ne!

1.6 atmosferik motorlar devam.eski kasada 0-100 degeri 9.7 sn iken yenisinde 10.6 sn

75 bin tl den basliyor fiyatlar

Gorus ve fikirlerimizi paylasalim istedim.siz nasil buldunuz.

Artık futuristik tasarımlar çoğaldı talismanın önü biraz bununda arkası gayet dikkat çekiçi olmuş gören birdaha bakar keşke turbo gelseymiş ama kaç senedir aynı motor

Bugün lansmana gidecektim ama hiç içimden gelmedi açıkçası. Doğru kombinasyon ve motorlar gelene kadar Honda fanatikleri dışında kimse almaz bence.

Yeni elentra 59500 tl
Yeni corolla 59200 tl
Jetta 65 bin tl
Focus 62 bin tl(yanlis olabilir)

Rakiplerinin baslangic fiyatlari boyleyken 75 bin tl den fiyat baslatmak harbiden delilik.bu fiyatlara rakiplerinin dizel baz paketi geliyor.honda jazz gibi bu aracinda sonu gelir bu gidisle

Honda batışta şuan renault doğru bir adım attı fakat yeterli değildi ama honda yanlış adım attı 62 bine 65bine jetta focus hatta golf almak varken jazzı 72bin yaptı şimdide bu baz fiyatı 75bin üstelik benzinli.Bu fiyata baz donanımlı focus golf jetta alınıyor yazık cidden yazık arabanın iç tasarımını ve önünü beğendim ama böyle olmaz.Yine satacak olan ford vw ve skoda sanırım,sonra hondacılar gelip ford vw fanboyları diyorlar :D

Araç 16 jantlarla bile biraz sert şimdiden söyleyeyim. Bu arada 1.5 turbo Şubat da gelecek. Hatch de Şubat da gelecek. Dizel ise 2018 ı bulabilirmis.

Bugün lansmana gittik. @cnkakyz ve @cingoz debriyaj ile beraber. Test sürüşü ve showroom incelemesi yaptık. Bunları videoya aldık. Yarın buradanda paylaşırım. Ama arabayla ilgili düşüncelerim,
+Malzemeler
+Kullanışlılık
+İç hacim
+Direksiyon ve oturma pozisyonu
+Motor sesi
+Tasarım
+Ekranlar
-CVT şanzıman
-Araba sert, Türkiye yolları için sert
-Performans(1.6 lt 125 bglik motor CVT ile çok hantal kalıyor, manuel olsa test arabası ne - nede + derdim)

Bence tasarım olarak C sınıfının en iyisi olduğunu düşünüyorum.Fakat fiyat çok fazla.Malum boş arabaya binilmiyor.Biraz donanımlısını alsakta iyice artar diye düşünüyorum.Bu arabaya gereksiz bence.

75 çok fazla hele ki atmosferik bir civic için. O fiyatlara çok daha dolu rakipleri var civic'lerin.

Bugün geçerken ben de baktım bi de motoru açıp gösteriyolar 1.0 olanıda gelmeyecekmiş Türkiye'ye.

Abi otomobil Türkiyede üretiliyor 1.5 turbo motorlu versiyonu neden geç geliyor?

Fiyatlari bu seviyeye getirdikten sonra 1.5 turbo gelsede bence bisey degismez.1.5 turbo motor fiyat farkliyla birlikte bu motoru ust donanimlara koyar al sana 100 bin tl.benzinli manuel c sinifi araca 100 bin tl kac kisi verir oda muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...