Yeni İ30 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz kabalaşmış i30. Şuan satılan modelin dış çizgileri sanki daha akıcıydı. Bu i30 da birazcık tasarım düzleşmiş. Yani düzleşmişten kastım biraz daha kutumsu bir havaya bürünmüş gibi geldi

1.4 MPI: 100 PS, 134 NM
1.0 T-GDI: 120 PS, 171 NM, sadece manuel
1.4 T-GDI: 140 PS, 242 NM, manuel + DCT
1.6 CRDI: 136 PS, 280 NM (Manuel), 300 NM (DCT Otomatik)

Son düzenleme:
İç tasarımı gayet iyi ama dış tasarımını beğenmedim.

Ön panjuru bu şekil oval hatlarla değil de biraz daha keskin hatlara çevirirlerse eski sportif görünümüne daha çabuk kavuşabilir. Bu arada iç mekana bakarken dikkatimi çekti; inşaallah ön kol dayama ileri geri hareket ediyordur. Yeni nesil araçların bir çoğunda dirseğinin ucunu anca koyabiliyorsun ve gerçekten insanı rahatsız eden bir durum.

Aracın ön tarafı aerodinamik ve yaya güvenliği sebeplerinden alçaltılmış gibi geldi bana. Bence hiç güzel de olmamış. Arka tarafta ise çok girintili çıkıntılı yüzey var ve ortada bulunan yansıtıcılar iğreti duruyor. Herkes arka tarafını Tucson a benzetmiş ama Tucson çok daha güzel duruyor. Bu arka tarafın çizildiği kağıt buruştuğu için böyle bi şekil çıkmış, tasarımcıda çoh gözel oldu diye böyle bırakmış gibi ☺içi tasarım fena değil ekran 9-10" olabilirmiş.

Bence eski kasa daha albenili duruyordu. Bu kasa önden bakıldığında bence çok eblek duruyor içi ise egea hb yi anımsattı. Umarım ekran dokunmatiği ve hassasiyeti iyi olur. Ayrıca inşallah zayıflamıştır. Özetle eski kasa daha olgun ve iyi duruyordu. Yeni motor özelliklerini bilen varmı.

Son düzenleme:
Yeni çıkan HB ler karşısında pek bir şansı yok en azından Türkiye pazarında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...